Position: sygdoms > 9 >

hvordan man skal behandle depression over din ex

   Breakups er svære at behandle, fordi de ofte er uventet eller frygtet , og du føler at du mistede en del af dig selv og dit liv i prøvelser . Uanset årsagen til bruddet , er det normalt at føle sig det mindste en lille ked af det eller endda deprimeret . Det er hjerteskærende at føle afvist eller endda forrådt , og disse følelser er en del af de sørgende proces efter et forhold slutter . Når du forsøger at beskæftige sig med depression over en ex , skal du huske dit trist følelser vil ikke gå væk natten , men de vil blegne med tiden .
1 .
Tilbring tid på at pleje dig . Mens du var i et forhold , chancerne er meget af din tid blev brugt tænker eller tage sig af din betydelige andre . Nu, hvor dette kapitel i dit liv er forbi , fokusere på at tage sig af dig selv , at gøre aktiviteter du nyde og udforske nye interesser . For eksempel , hvis du altid har ønsket at tage en gourmet madlavning er dette det perfekte tidspunkt .
2 .
må ikke isolere dig selv . Når du føler dig deprimeret , kan du ikke lyst til at komme ud af huset eller interagere med andre . Husk på , dog, at du har venner og familie til at bekymre sig om dig og ønsker at tilbringe tid sammen med dig . Gøre en bevidst forsøg på at komme ud . . Omkringliggende dig med mennesker , der bekymrer sig om dig , og få nye venner kan hjælpe dig helbrede

3
Husk at bevæger sig forbi en opløsning ikke handler om din ex , det er om dig . Finde ud af årsagerne bag dine følelser ( for eksempel , du er vred , fordi du føler dig svigtet ) og gå videre derfra . Når du ved hvorfor du føler en følelse , kan du gøre noget ved det , uanset om det betyder accept din situation eller at lade dig udtrykke vrede og /eller sorg på en sund måde .
4 .
Lære at stole på igen . Efter en opløsning , kan det være svært at stole på andre vigtige personer i dit liv, eller danne nye relationer , som kan bidrage til din depression . Når du tillader dig selv at stole på andre , vil du opdage, at du ikke behøver at være bange hele tiden for at få dit hjerte knust .
5 .

søge professionel hjælp. Hvis bruddet skete for et par måneder siden, og du stadig har svært ved at sove , koncentrere eller kontrollere dine tanker eller følelser , eller du stadig føler håbløs , hjælpeguide hedder dette er et tegn til at søge professionel hjælp . At se en terapeut er ikke et tegn på svaghed eller en grund til at føle sig flov . Det er snarere et tegn er du klar til at gå videre med dit liv og søger professionel hjælp er den bedste måde for dig at gøre dette .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------