Position: sygdoms > 9 >

udviklingsmæssige hofteledsdysplasi & dislokation

   Udviklingsmæssige hofte dysplasi er en tilstand, hvor hofteleddet ikke udvikle sig rigtigt . Hofteleddet består af en bold , lederen af lårben ben , og en stikkontakt, er acetabulum . Disse knogler skal kø , for at hofte til at fungere ordentligt . I udviklingsmæssige hofte dysplasi , ikke knoglerne ikke form , hvilket resulterer i en sokkel , der er for lavvandet til at holde lårben ben , gør det muligt at bevæge sig ind og ud af stikkontakten

Du skal bruge: .
Ibuprofen eller acetylsalicylsyre .
Tandtråd .
Aktuelt , oral antiseptisk ( ekstraudstyr) .
Fed olie ( valgfrit ) .

Symptomer

Ifølge Lucile Packard Children 's Hospital ved Stanford University , " Developmental dysplasi på hoften er en medfødt ( til stede ved fødslen ) tilstand af hofteleddet . Det sker en gang ud af 1. 000 levendefødte . " Babyer med udviklingsmæssige hofteledsdysplasi kan have helt eller delvist forvredet hofter . Det ene ben kan forekomme kortere end det andet , det ene ben kan vendes udad , og rummet mellem benene kan usædvanligt bredt .

Årsager

Årsagerne til udviklingsmæssige hofte dysplasi menes at være både genetiske og miljømæssige . Den forekommer oftest hos kvinder , der først født og har en familie historie af hofte dysplasi . Betingelserne i livmoderen kan også have en betydelig indvirkning på det udviklende foster . Hvis livmoderen er stram , kan barnet ikke være i stand til at bevæge sig , som kan placere en enorm belastning på venstre hofte og hindre dets udvikling . Moderens hormoner kan også spille en rolle , da de kan gøre barnets ledbånd løs . Der er nogle tilfælde , hvor hofterne er normale ved fødslen og udvikle dysplasi senere .

Behandlinger i seks måneder og Yngre

Der er et par forskellige behandlinger , der bruges til at korrigere den glide så barnets hofter kan udvikle sig rigtigt . De anvendes i overensstemmelse med barnets alder . Til babyer op til seks måneder gammel, er en Pavlik sele brugt . Denne sele skaber en form som bogstavet M , hvor hoften er både bortført og bøjet , og stadig giver mulighed for minimal bevægelse . Selen er slidt for seks til otte uger, og er både sikker og effektiv , så længe det hele tiden er justeret for at muliggøre barnets vækst .

Behandlinger Efter seks måneder

Hvis selen ikke virker , eller hvis dysplasi er diagnosticeret senere end seks måneder, kan kirurgi være nødvendigt at korrigere hoften . En stiv stemmer, der kaldes en Spica støbt , så kan placeres på hoften , indtil det er korrekt placeret og udvikles . Hvis operationen er udført efter et år , væv og andet affald skal ryddes ud af stikkontakten i hvad der kaldes en åben reduktion kirurgi . Hofte åbnes og renses , efterfulgt af en omlaegning af hoften . A klampe og /eller møder med en fysisk terapeut kan følge for at styrke hofte muskler .

Long-Term Effects

Developmental hofte dysplasi vil ikke rette sig af sig selv. Resultaterne af ubehandlet hofte dysplasi kan omfatte forskelle i benlængde , gå vanskeligheder eller en and-lignende skridt , fald i agility og hurtighed , hofte deformitet , og slidgigt og smerter . Ifølge Pediatrics Orthopedics , PC , " Mange af de voksne hofter med slidgigt , der kommer til den samlede hofte synes at være ubehandlede grader af tidlig hofte dysplasi . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------