Position: sygdoms > 9 >

Hvorfor bære høreværn ?

   En ud af 10 amerikanere lider af et høretab , der påvirker hans evne til at forstå almindelig tale . Mens aldersrelaterede høretab er den mest almindelige årsag , overdreven støjbelastning er også en faktor . Der er ikke noget vi kan gøre for at undgå , at vi er omgivet af støj hver dag , men der er ting, vi kan gøre for at minimere skader på vores hørelse , siger den amerikanske Academy Of Hals-og ørelæge . Simple høreværn er en nem forebyggende foranstaltning

Omgivet af Støj


Ganske ofte , der sker skade på vores hørelse i løbet af vores hverdag , på decibelniveauer vi måske ikke normalt finder skadelig . Alt under 85 decibel er generelt anses for at være sikker . Normal samtale er et sted omkring 60 decibel og en tomgang bulldozer 85 decibel . Når man tænker på at bruge hovedtelefoner på et volumen på mere end 5 er omkring 100 decibel og elværktøj registrere omkring 100 decibel , kan du begynde at forstå, hvordan snigende støj bliver en del af vores daglige liv . Høreværn skal bæres , når de udsættes for støj på arbejde og hjem , fordi vi ikke altid klar over støjniveauet vi bliver udsat for .

Minimerer uden at blokere


Vi jævnligt bære solbriller til at holde vagt vores øjne fra den skadelige stråler fra solen. Ligesom vi stadig kan se , mens iført solbriller , kan vi stadig høre mens iført høreværn . Høreværn arbejde ved at reducere støjniveauet uden at blokere ud al lyd . The American Academy of Hals-og ørelæge rapporter om, at et godt udstyret par høreværn bør gøre det muligt for bæreren at forstå almindelige samtale og samtidig beskytte ørerne fra høje decibel -niveauet.

en række forskellige stilarter


Fordi der er flere stilarter høreværn til rådighed , er der ingen grund til at tro, de er for ubehageligt at have på . Hvis en type ikke føles rigtigt , skal du blot prøve en anden . En af dem bør være egnet .

Skum ørepropper er bløde . De skal komprimeres, inden de er placeret i øret , så de vil udvide , når de er inde i øregangen . Høreværn er fleksibel puder, der skal passe godt omkring den ydre del af øret . Støbte ørepropper er hårdere end skum stik og er simpelthen sat ind i øregangen . Du kan have støbt ørepropper skræddersyede til at passe .

akkumulerende skade

Høreskader opstår over tid . Ved første lyde kan blive dæmpet , eller du måske har problemer efter normal samtale . Det er ikke usædvanligt, at høretab til at udvikle i løbet af flere år , hvilket gør det vanskeligt at skelne , at det sker på alle . Dette kan være den største grund til at bære høreværn , selv når du ikke tror, du har brug for det .

Tinnitus

Støj eksponering kan også føre til en tilstand kaldet tinnitus . Tinnitus forårsager ringen i øret og kan blive permanent . Andre symptomer på tinnitus omfatter høretekniske lyde , at ingen omkring dig hører , eller en klikkende eller brusende lyd , der holder gang med din hjerterytme . Høreværn kan beskytte dig mod tinnitus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------