Position: sygdoms > 9 >

SSI indkomst begrænsninger for børn

   Den Social Security Administration ( SSA ) giver Supplerende Security Income ( SSI ) med lav indkomst ældre eller handicappede personer med utilstrækkelig arbejde historie at kvalificere sig til fuld sociale ydelser . Børn , der modtager SSI skal opfylde husstandsindkomst krav til fortsat at modtage betalinger . For at kunne kvalificere sig, skal et barn være både handicappede og lav-indkomst og skal udfylde en ansøgning enten online på ssa. gov eller på det lokale SSA kontor .

Kilder


Husstandsindkomst bruges til at fastslå retten til SSI . Indtægter fra forældre , pårørende og alle andre, i hjemmet , er i betragtning ved fastlæggelse støtteberettigelse. En nøjagtig tærskel er ikke leveret af SSA , da det afhænger af en række faktorer , herunder de typer af indkomst kilder ( arbejdsindkomst vs kapitalindkomst , børnebidrag , osv. ), og om en anden person i hjemmet er deaktiveret eller pensioneret og modtager ydelser . Kontakt SSA på 800-772-1213 for at opnå en nøjagtig tærskel for din situation .

Child Support


En tredjedel af den gennemsnitlige månedlige børnebidrag plus $ 20 trækkes fra den samlede indkomst anvendte niveau til at bestemme SSI betaling .

Barnets Indtjening


Hvis et barn er alder 15 år eller derover og etablerer en plan til at opfylde selvforsørgelse ( PASS ) med SSA , er barnets indkomst ikke i betragtning ved beregningen af SSI betaling . Hvis bolden ikke er etableret , er de fleste af et barns indtjening typisk ikke tælles med, især hvis barnet er studerende . PASS giver barnet at tjene flere penge og giver barnet mulighed for at lære nyttige job færdigheder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------