Position: sygdoms > 9 >

anvendelser af irsk mos

   Under den irske kartoffel hungersnød , sultende mennesker overlevede ved at høste og spise de rigelige tang langs Irlands kyster . De fik mere end en midlertidig lettelse af sult smerter . Tang er en rig kilde af næringsstoffer og naturlægemidler , der fremmer et godt helbred og fremskynde helbredelse fra mange sygdomme og giftige betingelser . Irsk mos er en slags all- formål husråd , spekulerer mad og mirakel medicin . I dag er det dyrket i en række medicinske og kulinariske formål .

medicinske formål


Irsk mos har en forbløffende højt indhold af jod og bruges til skjoldbruskkirtlen sundhed og at lindre lavt stofskifte , træthed , gusten hud og trævlet hår deraf fra thyreoidea funktionsfejl , struma , hyper-følsomhed overfor kulde og langsom puls . Irsk mos også lindrer slimhinder i kroppen . Anlægget har været effektivt til at lindre tørre hoste , ondt i halsen , betændte næse , og fordøjelseskanalen . Det er en almindelig ingrediens i retsmidler fordøjelsesbesvær, halsbrand , kvalme , opkastning , gastritis , og intestinal betændelser . Fordi Irsk mos absorberer vand , det bulks op og kan hjælpe med bortskaffelsen af affald og i at undertrykke appetitten . Dens absorberende kvalitet også letter symptomerne på bronkitis og lungebetændelse ved at absorbere og holde overskydende væske og flytte det gennem kroppen og ud . Det har været brugt til at trække giftstoffer fra tarmen og andre væv og til at trække ud stråling forgiftning . Den antikoagulerende egenskaber Irsk mos er nyttige i at reducere forhøjet blodtryk og muligheden for åreforkalkning . Og dens antibakterielle egenskaber gør det effektivt mod STREP infektioner .

Forskning i nye potentielle lægemidler anvendelser continues. The plante indeholder også ekstraordinære mængder af calcium , kalium , svovl , og vitaminerne A , D , E , F og K. tang er lige så godt for den udvendige af kroppen som det er for indersiden . Det lindrer solskoldning , eksem , psoriasis , sprukken hud , udslæt og eksem .

Food Additive


Fødevareindustrien bruger carrageenan , et udtræk fra irsk mos , som stabilisator og emulgator i gelatinøse fødevarer som budding , frugt geléer , og syltetøj . Det er almindeligt brugt til at fortykke og stabilisere mejeriprodukter, såsom is , og har været brugt som ingrediens i både øl og vin .

Skin Produkter


Irsk mos er en ingrediens i rynke cremer og kosmetik , der fremmer en sund glød og kan bruges til at blødgøre , glatte og puste nyt liv i huden . Fordi det bekæmper bakterier , er det også brugt i topiske cremer anvendes på huden for at forhindre eller opklare infektioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------