Position: sygdoms > 9 >

effekter af vitamin E på huden

  

Du skal bruge:
Drejervævet
. Klud.
Sæbe.
Vand .
Antibiotika creme .
Maalebeholderen .

E-vitamin er en af de bedst kendte antioxidanter . En hyppig ingrediens i hudpleje produkter, er det anvendes til at reducere forekomsten af pletter på huden , såsom strækmærker og solforbrændinger . E-vitamin kan også prale af anti -aging effekt , da det kan bidrage til at reducere forekomsten af rynker .

Anti-Wrinkle


slather på nogle vitamin E-rige anti -aging creme og dase i sin fugtgivende virkning . Ry for at mindske forekomsten af fine linier , E-vitamin er en af de hyppigst konstaterede antioxidanter i anti-rynke cremer på apotek . Antioxidanter neutraliserer frie radikaler , som kan skade huden.

politikker Retinol


A-vitamin , hvis retinol form er en vildt populær anti -aging ingrediens , behov for tilsætning af vitamin E i formlen for at være effektiv . Vitamin E begrænser oxidation af fedtsyrer , der kan neutralisere retinol . Den regulerende virkning, giver A-vitamin du indtager og gælder for dit ansigt arbejde mere effektivt .

Forkæl solforbrændinger og tør hud


Punkterfri en Vitamin E liquigel og slip olien på en brænder efter anvendelse is på såret . Vitamin E giver også en beroligende healing indsats for solforbrændinger . Det kan findes i mange Aftersun salver . E-vitamin binder også vand til huden og fungerer som en glimrende fugtighedscreme for dem med tør hud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------