Position: sygdoms > 9 >

er der en generisk for Premarin fløde ?

   Premarin er et stof , der tjener til at erstatte utilstrækkelig østrogen , især hos kvinder over overgangsalderen . Det kommer i en tablet eller creme form . Cremen bruges specielt til at behandle vaginal tørhed , som kan forårsage lokaliserede ubehag og smerter ved samleje hos postmenopausale kvinde . Den kemiske ( generiske ) navn for Premarin fløde er konjugeret østrogen vaginal creme , men et specifikt markedsført generisk version af Premarin er ikke tilgængelig , i henhold til MedicineNet. com

konjugeret østrogen


konjugeret østrogen eller østrogen salte , repræsenterer en bred vifte af østrogener fra naturlige derivater . Disse er blevet blandet på en sådan måde, at efterligne den østrogener hos gravide hest urinen . Østrogener , selv dem, der gælder lokalt via fløde , har systemiske kropslige effekter . De opmuntre kvindelige seksuelle udvikling og fastholde relaterede karakteristika, herunder væksten af kønsbehåring og hår under armene . Hvad mere er , østrogener er ansvarlige for cervikal sekret og opbygningen af endometriet ( livmoderslimhinden ) .

Drug Kategori


Den østrogen -lignende kemikalier , der udgør konjugerede østrogener omfatter 17 alpha-dihydroequilin , equilin og østron , for at nævne nogle få . MedicineNet. com siger , at de særlige makeup af denne blanding af østrogen er ukendt .

konjugeret østrogen kan nemt gøre deres vej ind i blodbanen via skeden væggen , når den anvendes i form af en creme . Selvfølgelig, hvor meget optages afhænger af, hvor ofte det anvendes , og det beløb, der bruges . Bivirkninger er mere sandsynligt ved større doser .

Funktion


MedicineNet. com rapporter om, at konjugerede østrogener fået FDA godkendelse for første gang så langt tilbage som 1938 . Tabletten version ( mundtlig) , ligesom østrogen creme , hjælper genopbygge foring af vagina og genoprette dens sekreter , og dermed vende den atrofi , der kan komme med overgangsalderen.

Administration

For næsten alle vaginal medicin , sengetid administration er bedst . Før påfyldning cremen applikatoren , skal du sørge for at vaske dine hænder , så ligge på ryggen med knæene i bøjet stilling . Indføre applikator i skeden , og skub stemplet med tommelfingeren . Vær sikker på at rense applikatoren efter brug , sammen med dine hænder . Du kan distribuere nogle af cremen til folderne din vagina , hvis du har nogen fornemmelse af irritation der .

Side Effects

Hyppige systemiske bivirkninger tendens til at være ømhed i brysterne , ophør af perioder eller længere perioder , pletblødning , og en stigning eller et fald i seksuel lyst . Væskeophobning er ikke ualmindeligt . Brune pletter på huden kan forekomme . Kvinder, der tager konjugerede østrogener har en øget risiko for blodpropper i lungerne eller benene . Endometriecancer er en risiko , fordi østrogen tjene til at befæste foring af livmoderen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------