Position: sygdoms > 9 >

første tegn på rabies hos et dyr

   Når folk tænker rabies hos dyr , de ofte tænker de tegn , der er tydelig i løbet af rasende fase af sygdommen , såsom vanvid og ekstrem aggression . Selvom de tidlige symptomer på rabies, er mere subtile , er det stadig vigtigt at anerkende dem . Tidlig påvisning af rabies kan føre til hurtig og effektiv indsats .

Feber


Rabies er en virus , og en måde en dyrets krop kampe virus er ved at øge temperaturen . Mens dette er virkningsløst i tilfælde af rabies , vil dyrets krop føles varmere at røre ved , og han kan synes ubehageligt eller sløv på grund af denne .

appetitløshed


Et dyr smittet med rabies virus har en tendens til føle sig utilpas og ilde tilmode , og det kan resultere i et tab af appetit . Dyret kan stoppe med at spise helt , eller hun kan kun spise meget små mængder . Et tab af appetit hos dyr , der tidligere var gode spisere skal bemærkes, og taget alvorligt , uanset hvad årsagen måtte være.

Ændret Bark


I hunde , kan der være tegn på en ændring i den måde , at hunden Barks. Han kan virke mere hektisk , eller han kunne bark lettere , end han gjorde før .

Skrå

Dyret vil sandsynligvis tygge , ridse eller på anden måde bekymre sig det område, hvor biddet er sket. Hun kan opleve ubehag i forbindelse med , også selv om der ikke synes at være tegn på infektion . Dyret kan gøre dette hele tiden , til det punkt, hvor huden er rød eller irriteret .

adfærdsændring

Et dyr smittet med rabies virus kan udtrykke en ændring i adfærd eller temperament . Han kan blive irritabel eller tilbagekaldes, når han var venlig før , men den aggressive adfærd , der er forbundet med rabies typisk ikke forekomme indtil den rasende fase af sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------