Position: sygdoms > 9 >

hjerte- ekkokardiografi

   Hjerte- ekkokardiografi er den praksis, hvorefter en ekkokardiografi anvendes til at producere et billede af hjertet . Ekkokardiogrammer finde sted i lægekonsultationer og hospitaler kardiologi afdelinger . En person kan have behov for en ekkokardiografi , hvis deres samlede hjertefunktion , hjerteklapper eller hjertesygdom er behov for vurdering . Der er andre anvendelser for hjerte- ekkokardiografi og testcentre rundt om brugen af ultralyd

Videnskab


Højfrekvens lydbølger bruges til at skabe et billede i ekkokardiografi . En transducer fyldt med krystaller er placeret på patientens bryst og udsender ultralyd bølger, der kommer ind i kroppen , og disse bølger er uskadelige . De forskellige størrelse og tæthed af væv i kroppen får ultralydsbølger , der skal afspejle sig på forskellige tidspunkter og vinkler . Forskellen i den tid og vinkel, som » ekko ' ultralydsbølger kommer tilbage til transduceren er , hvad der skaber det billede af hjertet .

Undersøgelse Layout


I løbet af de standard transthoracic ekkokardiografi, skal patienten tage alle deres top tøj . Tre elektroder er placeret på brystet , som regel en på hver skulder og den anden på siden af den enkelte . Han eller hun skal derefter tænde deres venstre side , så testen kan udføres . Den echocardiographer eller sonographer derefter anvender en gel til transduceren og fortsætter med afhøring . Standarden synspunkter skal indhentes , er parasternale lange og korte akse synspunkter , den apikale synspunkter og subcostal udsigt . En række andre synspunkter kan opnås, og patienten kan blive bedt om at ændre holdninger , hvis sonographer forgodtbefindende .

Formål


Ekkokardiografi kan bruges til at vurdere den generelle funktionalitet i hjertet samt at opnå bestemte værdier som størrelsen af septum og andre hjerte væv . Hovedformål en ekkokardiografi vil blive brugt til , dog ville være at få størrelsen af de afdelinger, for at sikre, at der er nogen udvidelse af afdelingerne eller fortykkelse af væggene , effektiviteten af pumpefunktion af hjertet og flytning af Væggene er sorterede , der spænder fra normal til dyskinetic ( bevæger sig i den modsatte retning til den ønskede en ) til akinetiske ( ikke bevæger sig på alle) . Valve funktion er også bestemmes med hjerte ekkokardiografi . dette er vigtigt at identificere problemer så som aorta stenose og andre utætte hjerteklapper fejl

Forskellige typer

De vigtigste typer af ekkokardiografi er transthoracic ekkokardiogram ( TTE ) , som er standard form, transesophageal ekkokardiografi ( TEE ) og stress ekkokardiogram . Under et TTE , er placeringen af transduceren begrænset til brystet . I løbet af TEE version , er en længere transducer indsat i kroppen gennem munden . Spiserøret er placeret tæt på hjertet , så billederne kan fås gennem denne metode uden obstruktion fra lungerne og fedt eller muskler på brystet . Stress ekkokardiografi udføres , når patienten er i stress . Dette kan enten gøres ved at lade den person, motion på en cykel eller løbebånd eller underkastes en narkotika- fremprovokeret eksamen, hvor patienten injiceres med adenosin eller adrenalin , der får kroppen til at gå ind i en tilstand , som om motion.

Uddannelse

Uddannelse til at udføre test af hjerte- ekkokardiogrammer indebærer skrider gennem en række niveauer . Dette indebærer at tage skriftlige eksaminer og udføre og fortolke en række undersøgelser på patienter . For at opnå niveau et , må sonographers træne i mindst tre måneder til at foretage mere avancerede niveauer , skal større mængder af tid skal investeres . Styrelsen for Ekkokardiografi leverer disse certificeringer og overvåger testen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------