Position: sygdoms > 9 >

hvad der forårsager røde modermærker ?

   De fleste mennesker har modermærker . Der er generelt 10 til 40 modermærker på en given person . De fleste af muldvarpe vises på det tidspunkt, en person er 20 år gammel . Nogle modermærker er røde , mens andre er tan , brun eller pink . Muldvarpe er medicinsk benævnes dysplastiske nevi , ifølge Mayo Clinic

funktioner

Red modermærker er undertiden benævnt kirsebær angiomer ifølge Forces -of-nature. net . De fleste røde modermærker ikke udgør nogen trussel . Røde modermærker kan opstå, hvis du har udsat din hud for alt for meget sol eksponering. Når du får en solskoldning , du er meget tilbøjelige til at udvikle en rød muldvarp som resultat.

Genetics

En rød mole , som kan være arvelige eller genetiske , kan blive irriterede , betændte og start blødning . Modermærker , herunder røde , er sjældent maligne .

Vær på udkig

Hvis din hud er blevet overeksponeret for sol og en rød muldvarp begynder at se anderledes ud som følge heraf, herunder at blive asymmetrisk i formen, drejning forskellige farver og udvikle en ru kant , har det undersøgt af en læge .

Identifikation

Når en person er født med en muldvarp , anses det for en medfødt nevi . Hvis et modermærke er erhvervet senere i livet kaldes en erhvervet nevi . De fleste af ansigtet muldvarpe bestemmes før fødslen . Hvis du udvikler en ansigtsbehandling muldvarp , uanset farven , efter det fyldte 50 , har den undersøgt af en læge .
Hvis medlemmer af din familie er blevet ramt af malignt melanom , kan du være mere tilbøjelige end andre til at udvikle røde muldvarpe .

Potentielle

Red modermærker kan også være resultatet af infektionen . Den røde farve er produceret på grund af blodet , der er i kanten af molen . Røde modermærker , der opstår efter ekstrem solen i løbet af året ikke bør ignoreres . Der er en potentiel risiko for røde muldvarpe bliver ondartede . Mange mennesker synes , at rød muldvarpe er uinteressante , og har disse modermærker fjernet af den grund , bemærker Healthyskinguide. net .

Diagnose

Din læge kan udføre en udskæringsreparationsproces biopsi på dine røde mole , hvis han mener, det er ondartet . En farve Doppler apparater og høj frekvens apparater kan afgøre , om røde modermærker er høj risiko .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------