Position: sygdoms > 9 >

hvad er de behandlinger af lungehindebetændelse efter hjerteanfald ?

   En medicinsk tilstand , begivenhed eller procedure udgør en risiko for mulige komplikationer . Et hjerteanfald er en stor medicinsk begivenhed , hvor hjertemusklen er beskadiget . Komplikationer, som resultat kan variere fra relativt ubetydelige til livstruende . Hurtig opdagelse og behandling støtte i forebyggelse af langsigtede konsekvenser som følge af komplikationer . Lungehindebetændelse er en af de mange komplikationer , der kan følge et hjerteanfald

lungehindebetændelse


For effektivt at behandle en komplikation , er det nødvendigt at forstå dens årsag . Lungehindebetændelse opstår, når foret dækker lungerne og brysthulen bliver betændt . Når et hjerteanfald opstår, beskadigede hjertet udgivelser kemikalier, som kroppens immunsystem ikke genkender . Derfor , den pålægger kroppens " hær " for at bekæmpe stoffer er det opfatter som værende udenlandske . Lungehinden er blot en af de strukturer , som kan blive betændt som følge af angrebet . Symptomer på lungehindebetændelse kan omfatte brystsmerter ved indånding og exhaling , åndenød , tør hoste og kuldegysninger og feber .

Betændelse


Da lungehindebetændelse skyldes betændelse , er behandling med henblik på at standse immunsystemets forkert angreb . Dette opnås ved hjælp af lægemidler , som er kendt for at være anti-inflammatoriske . Anti-inflammatoriske lægemidler , der anvendes til behandling af lungehindebetændelse efter et hjerteanfald omfatte ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) og binyrebarkhormon . Selvom hver klasse af anti -inflammatoriske lægemidler besidder en unik virkningsmekanisme , resultatet er det samme . Hver type af narkotika har sine fordele og ulemper .

NSAID


NSAID , der kan bruges til at behandle lungehindebetændelse efter et hjerteanfald omfatte aspirin , ibuprofen og naproxen . NSAID er medicin valg for at reducere betændelse er ansvarlig for lungehindebetændelse . De bivirkninger , de forårsager er langt mindre alvorlige end dem, der skyldes andre anti-inflammatoriske lægemidler . Ud over at reducere inflammation , de også tjene til at begrænse den smerte , der følger lungehindebetændelse . Lang tids brug af NSAID kan forårsage gastrointestinal lidelse , sår og i nogle tilfælde er maven perforering .

Kortikosteroider

Når NSAIDS vise sig at være ineffektivt mod pleural inflammation , et kortikosteroid , oftest prednison , ordineret . Effektiviteten af prednison som en anti-inflammatorisk er veldokumenteret . Desværre , kan dets bivirkninger være alvorlige , så dets anvendelse er forbeholdt situationer, hvor fordelene ved dets anvendelse opvejer risiciene . Bivirkninger forbundet med prednison brug omfatter mave irritation , søvnløshed , humørsvingninger og hovedpine . Lang tids brug kan medføre vægtøgning , væskeophobning , knogleskørhed , tynd hud og grå stær . Kortikosteroider kan også forstyrre kroppens evne til at helbrede sig selv efter et hjerteanfald .

Colchicin

Colchicin er et stof, der stammer fra efteråret krokus blomst . Oprindeligt godkendt af FDA til behandling af gigt, har colchicin vist sig at reducere pleural betændelse, der undertiden ledsager hjerteanfald . Ligesom kortikosteroider , kan colchicin producere alvorlige bivirkninger . Muligheden for lever-og nyreskader som følge af dette stof forbyder brugen af visse individer . Det kan også forårsage en midlertidig reduktion i antallet af hvide blodlegemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------