Position: sygdoms > 9 >

hvordan man får en stor kreativ tan

   Tanning er en meget populær , men omstridt aktivitet . Mens folk i alle aldre praksis garvning at slippe af med bleg hud og opnå et bestemt udtryk , har sundhedspersonalet lange advarede om farerne ved garvning senge eller overdreven solbadning , på grund af kræftfremkaldende bekymringer . Kom en stor tan ikke foretage nogle risici , men hvis du ønsker at opnå det ser ud og er korte om mulighederne eller tid , der er kreative måder at gå om det

Du skal bruge: .
Tanning fugtighedscreme
. Tan-gennem tøj .
Spray tan .1 .
Tilbring pausetid og ned perioder på arbejdet udendørs . Selv en 15-minutters pause i arbejdet kan bruges til at få ekstra sol, der kan hjælpe din tan . Mens tan på dine arme og ansigt ikke vil matche din ryg eller mave , en garvning seng kan hjælpe med at udjævne forskellen .
2 .
Shave din krop regelmæssigt , hvis det er nødvendigt . Kropsbehåring hjælper med at blokere UV- stråler og kan resultere i ujævn garvning .
3 .

Anvend garvning fugtighedscreme jævnligt . Dette hjælper med at holde din hud hydreret og hjælper også give en mørkere tone til din hud , når du ikke kan komme ud eller til solcenter .
4 .
Wear tan-gennem tøj , når du kan . Nogle shirts , shorts , og bukser er designet til at lade UV -stråler gennem samtidig være slidt , som giver dig mulighed for at arbejde på din tan , selv når fuldt påklædt .
5 .
Påfør spray tan løsning jævne at opnå yderligere garvning effekter . Spray tan forårsager en kemisk reaktion i huden bliver mørkere det , så udtværing er ikke et problem . Stick med en vandbaseret tåge , hvis du har fedtet hud .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------