Position: sygdoms > 9 >

hvordan man skal håndtere multipel sklerose spasticitet

  Oplever spasmer er et symptom på multipel sklerose ( MS ) , der er forbundet med muskelsvaghed , især i de nedre lemmer . Denne ukontrolleret bevægelse skaber øget stivhed , hvilket førte til et fald i antallet af forslaget til benene . Der kan være smerter forbundet med spasmer , og dette MS symptom kan stige, og kræve betydelige medicinske behandlingsmetoder , fysioterapi og operation

Du skal bruge: .
en kop , Lanette O voks
1 /2 kop , Polysorbat 80 .
1 /2 kop , soja smør .
1 spsk .

, hyben ekstrakt .
2 spsk .
, hampefrø olie .
16 ounce
, destilleret vand .

Håndmikser .
2 glasskåle .


1 .
vurdere, hvordan spasticitet påvirker funktion . Nogle spasticitet , for personer med multipel sklerose , skaber muskeltonus , som er til gavn for stående og overførsel . Eliminere spasmer , hvis musklerne er svage , måske ikke det rigtige mål, da forvaltningen af denne MS symptom . Overhold daglige performance og identificere eventuelle begrænsninger for spasticitet påvirker at afgøre, hvilken behandling der vil være effektiv .

2 .
Start narkotikabehandling så snart spasticitet symptom starter . Denne multiple sklerose behandling omfatter flere lægemidler , der sænker de spasmer ved at afslappe musklerne . Vær opmærksom på , at medicinsk behandling har bivirkninger påvirker , som du bør drøfte med en læge .
3 .
Rådfør dig med lægen , hvis spasticitet stiger . Nerveblokade injektioner reducere spasmer ved at blokere dem fra at sprede fra nerve til nerve . Botox indsprøjtninger er brugt til denne behandling af multipel sklerose og forblive effektive i tre til seks måneder .
4 .
Motion og strække musklerne . Denne fysiske behandling vil mindske tætheden forårsaget af spasmer . Styrketræning vil hjælpe musklerne til at arbejde mere effektivt og bidrage til at mindske spasmer .
5 .
Tag i tilstrækkelig væske og være kreative i at spare på energien til at fjerne træthed . For eksempel kan du organisere din dag på at fjerne gentagne ture til samme sted . Yoga vil medvirke til at reducere stress , hvilket er en udløsende faktor for spasticitet .

gode råd og advarsler


 • Ifølge Medtronic , " Spasticitet skyldes beskadigelse eller skade på den del af det centrale nervesystem ( hjernen eller rygmarven ) , der styrer frivillige bevægelse . Denne skade forstyrrer vigtige signaler mellem nervesystemet og muskler , hvilket skaber en ubalance , der øger muskel aktivitet eller spasmer . " Reducer eller eliminere behovet for oral medicin at administrere spasticitet . Tal med din neurolog om at have en intratekalt baclofen pumpe indopereret at dispensere for Baclofen direkte til de ramte områder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------