Position: sygdoms > 9 >

hvordan man stopper strækmærker fra muskeltræning

   Et af de negative aspekter til bodybuilding og vægtløftning er udvikling af strækmærker på huden . Strækmærker normalt kun ske på seriøse vægt løftere , der forsøger at bulk op snarere end gennem den normale styrketræning . De mest almindelige placering til muskelopbygning strækmærker er i brystet og overarmen regioner

Du skal bruge: .
multivitamin
Lotion med vitamin E.
Lotion med kokosolie .
Vand .


1 .
begynder at tage en daglig multivitamin , der er højt indhold af vitaminer A, C , D og zink . Dette vil fremme god hud sundhed, som tillader huden at strække sig mere uden at skabe strækmærker .
2 .
Påfør en lotion , der indeholder E-vitamin eller kokosolie til brystet og overarmen områder på en dagligt . Hvis du bruger en masse tid udendørs , kan du bruge solcreme eller solcreme , der indeholder kokosolie .

3 .
Drik otte til ti glas vand om dagen for at blive fuldt hydreret . Jo mere vand du drikker , jo mere elastisk din hud er.
4 .
Stop drikke kaffe , te og sodavand , da koffein disse drikkevarer indeholder , vil dehydrerer dig og få huden til at mister fugt .
5 .

Begynd på en vægttab program til at tabe fedt , som du opbygger muskler . Dette vil erstatte fedt med muskler i stedet for bare at bygge et lag af muskler under fedtet . Som et resultat , vil huden ikke strækker sig så meget .
6 .
mindske intensiteten af din vægt løft sessioner eller mindske antallet af gange om ugen , at du løfter vægte . Selv om dette ikke kan være en mulighed for konkurrencedygtige vægt løftere , bremse processen med at opbygge muskler vil give din hud en chance for at tilpasse sig den ekstra bulk gradvist .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------