Position: sygdoms > 9 >

ms relateret til giftige metaller & behandlinger

   Multipel sklerose ( MS ) er en autoimmun sygdom, hvor myelinskeder , der dækker nerver i rygmarven og hjernen bliver forværret . Kommunikation i neurale vej til og fra hjernen bliver forvrænget, og nerver har svært ved at fungere. Udsættelse for giftige metaller kan være en MS udløser

Du skal bruge:
1 kop , Lanette O voks
. 1 /2 kop , Polysorbat 80 .
1 /2 kop , soja smør .
1 spsk .
, hyben ekstrakt .
2 spsk .
, hampefrø olie .
16 ounce
, destilleret vand .
Håndmikser .
2 glasskåle .

Mercury


Mercury dampe leecher fra kviksølv amalgamfyldninger udløser multipel sclerose . Fire ud af 10 case studies præsenteret på en giftige metaller information website er MS-patienter . Når fyldninger blev fjernet i disse patienter , deres MS-symptomer mindskes .

Bly


Bly er et andet metal , som MS er ofte påkrævet. En undersøgelse offentliggjort af The British Journal of General Practice forbinder en højere MS prævalens til geografiske områder med højere blyindhold i vand , jord , grøntsager og sten . Blyforgiftning kan også skyldes maling .

Aluminum


En undersøgelse på Storbritanniens Keele University demonstreret , hvordan MS er relateret til de giftige metal aluminium . Patient urinprøver registreret højere end det normale niveau . Reduktion af eksponeringen reducerer symptomerne .

Iron

Den Keele University undersøgelse viste også en højere grad af jern i MS-patienten urinprøver . WebMD desuden rapporter højere niveauer af jern i hjernen hos MS patienter .

Jord Eksponering

Højere end normale niveauer for svovl , bly og arsen var til stede i jorden i et område i nærheden af El Paso , Texas, hvor forekomsten af MS var også højt .

Behandlinger

Kelationsbehandling , afgiftning og begrænsning af eksponering for giftige metaller er fælles behandlinger for at hjælpe med at begrænse MS-symptomer forårsaget af dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------