Position: sygdoms > 9 >

våd sauna fordele

   Ifølge den nordamerikanske Sauna Society , saunaer har sundhedsmæssige fordele end blot afslapning . Der generelt er ingen forskel i mellem en tør sauna og en våd sauna , som også kaldes et dampbad . Fordelen er relateret til at skabe nok sved og varme til at afgifte og slappe af i kroppen .

muskelafspænding


Den varme en våd sauna får kroppen til at frigive endorfiner , der afhjælper smerter og slappe muskler . Atleter bruger ofte våde saunaer at falde smerter efter en træning og slappe muskler , så de kan øge deres vifte af bevægelse .

forbedre udvekslingen


Opblødning i en våd sauna kan forbedre cirkulation og blodgennemstrømning. I det opvarmede miljø sauna , udvide blodkarrene og flow til ekstremiteterne stiger . Ifølge den amerikanske Sauna Society , også hyppige sauna badning hjælper med at sænke blodtrykket .

Stress Relief


Våd sauna badning hjælper til at slappe af kroppen og sindet , og folk bruger ofte saunaen til at afhjælpe stress .

Træningsapparater

Den høje varme et dampbad og sauna får pulsen til at stige og blodkarrene til at udvide . Resultatet svarer til mild træning , såsom frisk gåtur . Med våde saunaen , kan du få denne træningsapparater uden at skulle stamme muskler og led .

Vægttab

Den varme våde saunaen skaber en reaktion der ligner motion , herunder brænde kalorier . Den gennemsnitlige session i en sauna brænder omkring 300 kalorier og kan bruges i kombination med diæt og motion for at hjælpe med vægttab .

bedre søvn

Den endorfiner frigivet mens en våd sauna sammen med højere kropstemperatur kan hjælpe mennesker får dybere søvn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------