Position: sygdoms > 9 >

hvordan du fjerner mundtlige vorter

  Mundtlig vorter kan forekomme overalt inde i munden og læberne . De er forårsaget af Human Papilloma Virus ( HPV ) , som er et forstadie til livmoderhalskræft . Mundtlig vorter påvirker mennesker , hvis immunforsvar er kompromitteret . Hvis du har mundtlige vorter , se en specialist for at få dem fjernet . Du kan også tage forebyggende skridt til at standse mundtlige vorter fra tilbagevendende

Du skal bruge: .
Aktuel recept cremer


1
Lav en aftale med en læge . for at drøfte de bedste metoder til at fjerne mundtlige vorter . En evaluering vil blive gjort for at afgøre den bedste behandling til oral vorte fjernelse . Den type behandling, som anbefales af en læge er afhængig af, hvor den mundtlige vorter er beliggende .

2 .
Brug foreskrevne behandlinger som anvist . Din læge kan ordinere en aktuel løsning , såsom Podofilex fløde , imoquimod salve , flourouracil 2 % aktuelt , hvis mundtlige vorter er på læberne og folder i munden . Denne metode er nemmest og mindst omkostningskrævende , men kan det være vanskeligt at anvende salve på et inficeret område i munden
3
Diskutere alternative metoder til fjernelse med din læge om en mundtlig . vorte placeret på taget af munden eller tungen . Din læge vil hjælpe dig med at beslutte mellem kirurgisk fjernelse , zappe med en kuldioxid laser , frysning med kryoterapi eller interpheron alfa injektion .
4 .

Undgå gentagelse af mundtlige vorter ved regelmæssigt at skylle med mundskyl , især efter kontakt med en partner , dræbe for at HPV- virus , før en mundtlig vorte vises i munden området .

gode råd og advarsler


 • Besøg regelmæssigt med tandlæger og mundhygiejne fagfolk til at holde munden sund .
 • Forsøg ikke at fjerne den mundtlige vorte uden at konsultere en læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------