Position: sygdoms > 9 >

hvordan man kan minimere ar under helingen

   Ar opstår , når kroppen forsøger at helbrede en klippe eller flænge i huden . Kroppen gør dette ved at udvikle et tykt lag af kollagen på stedet af skaden. Dette kollagen ofte er hvid eller rød og er til tider hævet , således at udbygge den typiske arvæv udseende . Hvorvidt et sår er resultatet af en ulykke eller kirurgisk procedure , der er nogle skridt at tage for at minimere skader på huden og reducere ardannelse

Du skal bruge: .
Scar fade fløde
Silikone ar reduktion patches .
Solcreme .
Vand .

Brintoverilte.
Vat .


1 .
Anvend 1 tsk . af ar fade fløde en eller to gange om dagen som anvist af produktets emballage . Du bør vente , indtil huden begynder at helbrede før du anvender disse cremer , da de ikke bør anvendes til at åbne sår eller blødning hud . Disse cremer er til rådighed i håndkøb på apoteket .

2 .
Påfør en silikone ar reduktion patch , hvilket svarer til en bandage , på toppen af sårområdet og lad det sidde i op til 48 timer . Placer silikone plasteret , så den overlapper kanterne af såret lidt . Fjern efter 48 timer og erstatte med et nyt plaster .
3 .
Udsæt ikke ar for sollys , da dette vil medføre et øget pigmentering og gøre det mere fremtrædende . Påfør solcreme , før de går udenfor , eller dække arret med tøj .
4 .

Forebyg dannelsen af en sårskorpe ved at blande 1 del vand med 1 del brintoverilte . Dup løsningen på såret ved hjælp af en bomuld bolden to gange om dagen for at fjerne døde hudceller fra overfladen af såret.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------