Position: sygdoms > 9 >

vægttab piller for prediabetes

   Type 2 , eller voksen-debut , diabetes påvirker op til 21 millioner amerikanere , som i 2010 . Både unge og voksne debut diabetes er blevet betegnet " The Stealth Epidemic "og er den mest bekymrende sundhedsproblemer i det 21. århundrede . Ironisk nok , Type 2 diabetes kan forebygges til en vis grad , men kun hvis de ca 41 millioner prediabetic amerikanere styre deres tilstand , inden det udvikler sig til " full- blæst " diabetes

Du skal bruge: .
antibiotika
Cleanser .
Tea tree olie.
Acne medicin .

Prediabetes Definition


Prediabetes plejede at være kendt som værdiforringede fastende glukose . Det er diagnosticeret , når fastende plasma glukose er 100-125 mg /dL (mg /dl ) og oral glukose tolerance 140-199 mg /dL .

Disse niveauer betyder, at glukose og insulin er højere end gennemsnittet, men dog lavere end den, der er registreret i type 2 -diabetes . Dette er en indikation af, at insulin-forringet eller ufølsom celler ikke er i stand til at binde insulin til at omsætte blodsukkeret lige så effektivt som de plejede at , hvilket fører til højere niveauer af begge elementer i blodet .

Årsager til Prediabetes


Prediabetes og diabetes er symptomer på et stort set stillesiddende , høj stress livsstil kombineret med rig mad , der overstiger en persons energibehov . Der er også folk , der er genetisk disponeret for at udvikle insulinresistens . Med tiden udfældes disse faktorer resultere i insulinresistens og den tilstand .

De fleste af prediabetic enkeltpersoner kan vise symptomer på den betingelse , men andre kan lide af en hyppig vandladningstrang , usædvanlig tørst , sløret vision eller føler meget trætte .

Risikofaktorer


Ud over en dårligt ledet livsstil , personer, der risikerer at udvikle prediabetes er dem med en familie historie af voksen- debut diabetes eller hjertesygdom , er overvægtige /fede , er i alderen 45 år og derover eller lider af forhøjet blodtryk . Prediabetes er sandsynlighed for at udvikle i " æble "-formet mennesker , eller kvinder, der har lidt svangerskabsdiabetes og /eller født en baby vejer mere end 9 kg.

Etnicitet spiller også en rolle , med de afrikanske , asiatiske , Hispanic eller Pacific Islander nedstigning større risiko . Metabolisk syndrom /syndrom X og polycystisk ovariesyndrom er også risikofaktorer for prediabetes .

adm. Prediabetes med Vægttab Pills

Vægttab piller øger stofskiftet og føre til højere stofskifte af kalorier . Fat bindemidler begrænse mængden af fedt , at et organ kan metabolisere , og appetitnedsættende midler trykkes appetit og dermed reducere mængden af indtaget føde .

Disse piller lette vægttab hos overvægtige mennesker diagnosticeret med prediabetes , medvirken i forvaltningen af tilstanden. De har dog ingen egentlige effekt på insulin resistens , hvilket betyder en person , der taber sig med disse piller vil stadig have et højt niveau af blodsukker og insulin .

sikker håndtering af Prediabetes

De fleste behandlere anbefaler en ændring i livsstil henblik på en gradvis , ikke drastisk, vægttab og mere motion . En undersøgelse foretaget af Diabetes Forebyggelse Program konstateret, at en halv times motion mindst fem gange om ugen , kombineret med vægttab svarende til 5 procent til 7 procent af den enkeltes vægt , reducerede risikoen for at udvikle diabetes med næsten 60 procent . Mere rammende , effekten af en sundere livsstil og spisevaner var dobbelt effektivt sammenlignet med indtagelse af vægttab piller .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------