Position: sygdoms > 9 >

Diamox & hypokaliæmi

   Diamox er en receptpligtig medicin, som anvendes til behandling af en række betingelser , primært dem , der forårsager en stigning i kroppens væske . En bivirkning af Diamox , som er et diuretikum , er , at det kan forårsage hypokaliæmi , eller lavt kalium . Kalium er et kritisk stof , der holdes på et passende niveau i kroppen gennem korrekt ernæring . Når sygdomme eller medicin påvirker dette niveau , dog kan den resulterende skade er alvorlig

Diamox Baggrund


Diamox , varemærket for lægemidlet acetazolamid , er en recept vanddrivende , der reducerer opbygningen af væske i kroppen , som kan være relateret til en række forskellige forhold . Diamox er almindeligt anvendt i behandlingen af en bestemt type grøn stær , hvor den forhindrer opbygningen af væske i øjet , og som led i en behandling for hjertesvigt , hvor det bruges til at forhindre ødem , eller opbygning af væske i hele i kroppen . Behandling af højdesyge er også en fælles brug af Diamox , hvor det reducerer de skadelige virkninger af klatring hurtigt stor højde .

Hypokalæmi Baggrund


Hypokalæmi er et andet navn for lavt kalium , og opstår, når mængden af kalium i blodet falder eller anden grund . Kalium er bragt ind i kroppen ved at spise og eventuel overskydende fjernes af nyrerne . Den rette mængde af kalium er kritisk for funktionen af nerve -og muskelceller i kroppen . En af de første symptomer på hypokaliæmi er en uregelmæssig hjerterytme sammen med forstoppelse , træthed og muskelsmerter og kramper . Lammelser og nyreskader kan forekomme , hvis betingelsen er venstre ubehandlet . Hvis hypokaliæmi er alvorlig nok, kan det føre til døden .

Hvordan Diamox Årsager Hypokalæmi


Diamox er vanddrivende, hvilket betyder, at det øger udskillelsen af vand fra kroppen gennem vandladning . Når vandladning øges , er det kalium niveau , der holdes i balance af nyrerne kastet ud, og nyrerne udskiller for meget kalium . Medmindre kalium erstattes , kan hypokaliæmi forekomme .

andre årsager til Hypokalæmi

Alt, hvad der fører til frigivelse af kalium fra kroppen kan forårsage hypokaliæmi , herunder visse lægemidler , diarr¨¦ , og sygdomme i nyrerne . Selv overskydende opkastning og sved kan føre til hypokaliæmi .

Undgå Hypokalæmi , når man tager Diamox

spise fødevarer , der har et højt indhold af kalium er den bedste måde at undgå hypokaliæmi . Nogle fødevarer indeholder store mængder af kalium er bananer , appelsiner , mælk , lima bønner , ærter , bønner , tomater og klid . Der er også kaliumtilskud rådighed til at anvende eventuelle symptomer på hypokaliæmi vises , når du tager Diamox . Tillæggene er givet i mundtlig form for mild hypokaliæmi og som en intravenøs indsprøjtning , hvis sagen er mere alvorlig . Som et alternativ til behandling af hypokaliæmi , er der flere diuretika , der ikke resulterer i et tab af kalium . Det er især vigtigt for patienter med hjertesygdomme, leversygdomme , eller nyresygdomme , eller som er i risiko for hypokaliæmi af andre årsager .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------