Position: sygdoms > 9 >

Epsom salt & gigt

   Gigt er en type gigt , der oftest påvirker storetåen , men kan også til stede i fødder , ankler og knæ . Når gigt er ikke behandles korrekt, kan smertefulde anfald igen , forstyrre din livsstil og potentielt forårsager skade på leddene og væv . Epsom salt kan være en effektiv behandling for gigt

Årsager til Gout


Gigt er forårsaget af overskydende urinsyre i kroppen , som forårsager krystaller til at danne og sætte sig i leddene . Der er mange faktorer , der kan bidrage til risikoen for gigt , herunder overvægt, stillesiddende livsstil , og indtagelse af for megen alkohol og kød og fisk højt i purinindhold .

Symptomer på Gout


Det mest almindelige symptom på gigt er smerter og hævelse i storetåen , fødder eller ankler , ofte om natten . Angreb kan vare flere timer eller dage og igen med jævne mellemrum .

Epsom Salt


Epsom salt er et naturligt mineral , der består primært af magnesium og sulfat . De egenskaber af magnesium kan hjælpe flush toksiner fra led og muskler , reducere inflammation og regulere elektrolytter , forbedre nervefunktionen .

Epsom Salt for gigt

Epsom salt kan reducere hævelser og give lindring fra smerter i forbindelse med gigt angreb . Opløs 1 kop Epsom salt i et varmt bad og nyd de ramte områder i 20 til 30 minutter 01:59 gange om dagen , herunder om aftenen før sengetid . Må ikke indtages Epsom salt , medmindre rådgivet af en læge .

Andre Home Behandlinger

Andre effektive hjem behandlinger omfatter opløftende berørte områder og under anti-inflammatorisk smertestillende såsom ibuprofen ( Advil og Motrin ) og naproxen natrium ( Aleve ) . Moderat motion , styre din vægt , fjerne alkohol , og begrænse forbruget af kød og fisk kan hjælpe med at administrere og forebygge gigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------