Position: sygdoms > 9 >

forberedelse h oplysninger

   Forberedelse H , et mærke af produkter, der anvendes til behandling af hæmorider , er fremstillet af Wyeth , en division af Pfizer . Hæmorider er hævelse af små vener i og omkring anus . Der er to typer af hæmorider : interne og eksterne . Typiske symptomer på hæmorider er anal kløe og smerter , endetarmen smerter og hævelse af vævet omkring hæmorider . Der kan også være rektal blødning

Salve


Forberedelse H salve bruges til at lindre hemorrhoidal symptomer . Salven kan bruges til både interne og eksterne hæmorider og fås i tuber med en eller to ounces. Aktive ingredienser omfatter let mineralsk olie , petrolatum , phenylephrin HCl og hajleverolie . Produktet skal anvendes op til fire gange om dagen. Til intern anvendelse , er en applikator medtaget for at injicere salven ind i endetarmen .

Køling Gel


Forberedelse H Cooling Gel er til rådighed i rør på 0,9 og 1,8 ounce . Gel bruges til at lindre kløe og brændende af hæmorider . De aktive ingredienser er phenylephrin HCl og troldnød , og produktet indeholder også Aloe og vitamin E. Dette produkt bør kun anvendes eksternt og ikke mere end fire gange om dagen .

Cream


Forberedelse H gør en creme , der findes i 0,9 eller 1,8 ounce rør . Produktet bruges til smertelindring og kan bruges eksternt og internt op til fire gange om dagen. Internt brug er begrænset til den nederste del af den anale hulrum og produktet leveres med en udlevering hætte til dette formål . De aktive ingredienser er glycerin , phenylephrin HCl , pramoxine HCl og hvid vaseline. Den indeholder også Aloe og vitamin E.

Anti-Itch Cream

Forberedelse H anti-klør fløde kommer kun i en 0,9 ounce rør . Børn under 12 bør ikke anvende dette produkt , som bruges til at lindre eksterne klør fra hæmorider . Hydrocortison er den aktive ingrediens i cremen , som kan anvendes op til fire gange om dagen .

stikpiller

Forberedelse H gør stikpiller til lindring af interne symptomer på hæmorider . De stikpiller fås i pakker af 12 , 24 eller 48 . De aktive ingredienser er kakaosmør , phenylephrin HCl og hajleverolie . Indsættelsen af stikpiller i endetarmen anbefales natten og efter afføring og ikke mere end fire gange om dagen .

Medicineret vådservietter

Medicated klude , med troldhassel og aloe , er til rådighed for eksterne lindring af hemorrhoidal kløe . Brug klude efter afføring . Produktet kan også bruges til at rense det område, før du bruger andre produkter til lindring og behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------