Position: sygdoms > 9 >

kat allergi & eksem

   Eksem-en hud tilstand, hvor du udvikler kløende udslæt-er ofte anlagt den af allergi til kat skæl . Hvis du lider af eksem , skal du muligvis for at undgå kontakt med katte og killinger , selvom du kan træffe foranstaltninger til at beskytte dig mod allergiske reaktioner , når de besøger et hjem , der indeholder en kat

Hvordan Cat Allergier Arbejde


allergiske personer har en negativ reaktion på et protein fundet i kat spyt og skæl , ifølge Auckland Allergi Clinic . Katte sprede dette protein-kaldet et allergen , fordi det provokerer en allergisk reaktion-over deres organer, når de renser sig med deres tunge . Når proteinet bryder ned, bliver det luftbårne . Når den allergiske person indånder det , han har en allergisk reaktion .

Hives og Eksem


Hives er en fælles allergisk reaktion efter at røre en kat . Hvis du allerede har eksem , kan petting en kat gøre tilstanden værre . Eksem er en vedholdende kløe ledsaget af udslæt og en fortid med allergi-relaterede luftvejssygdom som astma eller høfeber .

Forebyggelse Udbrud


Der er flere ting, en allergisk person kan gøre for at forhindre eksem udbrud omkring deres kat . Først , gommen katten daglige og bade hende ugentligt i vasken ved hjælp af almindeligt vand . Din kat vil ikke lide bade de første par gange . Indføre den gradvist , først lod hende vænne sig til at sidde i vasken . Efter et par uger at sætte ham i vasken på den samme dag hver uge , tilsættes en lille mængde vand . Gradvist tilføje den mængde vand, du bruger til at bade din kat , indtil du bruger en hel kande .

Du bør også holde din kat ud af dit soveværelse og rum, som du bruger på en regelmæssig basis , så som din stue . Lad hende blive i en værelseskammerat værelse eller andet område af huset , du ikke besøge ofte . Hvis det er muligt , fjerne tæpper , som er berygtede allergen-fangere . Hvis du ikke kan fjerne gulvtæpper , installere HEPA -filtre vender væk fra gulvtæppet i hvert værelse og investere i en HEPA vakuum .

efter at have besøgt

Efter at have besøgt et hjem med en kat , vaske dine hænder og skift tøj . Du kan også tage en ikke-døsig antihistamin en time før eksponering for en kat .

Cat-frie miljøer

Det er muligt at have en allergisk reaktion , selv hvis du undgår katte kræsent . Medarbejdere eller venner , der ejer katte kan foretage skæl utilsigtet på deres tøj . Hvis du giver væk en kat på grund af allergi , allergener slå sig ned i tæpper i op til 20 uger og madrasser i op til 5 år. Du bør lufte ud alle værelser , der har været udsat for katte og holde en fan eller HEPA -filter for at holde kat skæl væk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------