Position: sygdoms > 9 >

zink picolinat for acne

   Som infektion fighter , picolinat zink støtte i heling af væv og hjælper med regulering af DNA syntese og hormoner , ifølge acne-hud-pleje-guide. com . Zink kan også bidrage til at forhindre ardannelse og hjælper kroppen med at modstå inflammation og infektion

Baggrund


Nogle af kilderne til mineralet zink naturligt findes i fødevarer , vi spiser , såsom ærter , bønner , æg , fjerkræ , solsikkekerner , fuldkorn , mejeri og magert oksekød , ifølge acne-hud-pleje -guide . com . Undersøgelser har knyttet dårlige spisevaner , såsom en høj fastfood indtag , at medvirkende faktorer i zink mangler , som kan føre til acne og andre hudsygdomme . Det tillæg zink picolinat hjælper kroppen, hvis naturlige kilder til zink ikke er til rådighed .

Udvikling af Acne


Developmental perioder i et menneskes liv , såsom pubertet , graviditet og overgangsalder , hvor hormoner svinger , kan forårsage talgkirtler til blive overaktiv , ifølge acne-hud-pleje-guide. com . Overskydende olie , også kendt som sebum , kan tilstoppe porerne , fældefangst snavs og døde hudceller , hvilket resulterer i manifestationen af acne . Zink picolinat er en fælles behandling for denne tilstand .

zinkbehandlingen Indikatorer


En zinkmangel kan svække immunforsvaret som gør det vanskeligt for kroppen at bekæmpe infektioner og bakterier i henhold til acne-hud-pleje -guide . com . Ved at regulere hormon produktionen og styrke immunforsvaret , kan zink picolinat bidrage til at bekæmpe dannelsen af acne . Zink picolinat er en zink salt , der er biologisk aktiv . Zink picolinat måske skal tages en til to måneder før en reduktion i tilbagefald af acne er bemærket i henhold til health911 . com . Let absorberes af kroppen zink picolinat kan tages internt , ved måltiderne , eller anvendes topikalt .

Typer

Zink picolinat , zinkacetat , zink gluconat , zink oxid , zink monothionine og zink sulfat er blot nogle af de former af zink i henhold til acne-hud-pleje -guide . Der har ikke været nogen undersøgelse , der beviser, nogen af disse typer af zink klarer sig bedre end de andre . Når du bruger zink acne behandling , selvom det er over -the-counter , er det stadig bedst at tale med en hudlæge eller en læge om den rette ordning .

Side Effects

Zink picolinat har også en tendens til at hæmme kobber optagelse i kroppen efter acne-hud-pleje-guide. com . Fordi en kobbermangel kan føre til andre sundhedsproblemer , bør dagligt kobber indtag øges , hvis du er på en zink supplement regime . Ifølge den health911. com , ville det bedste forhold af kobber til zink være 1 mg kobber til hver 15 mg zink . Hvis mere end 15 mg zink er taget om dagen i en længere periode , bør en læge konsulteres , da dette kan øge muligheden for interferens med kobber absorptionen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------