Position: sygdoms > 9 >

christmas taleundervisning aktiviteter

   talepædagoger arbejde med elever i alle aldre til at hjælpe med artikulation og ordforråd udvikling . De planlægger spil og aktiviteter, der sigter på at hjælpe studerende med talehandicappede opfylde specifikke mål for at gøre deres tale forståeligt for lærere og kammerater . Terapeuter kan planlægge aktiviteter, der benytter Christmas- tema sprog og ordforråd i feriesæsonen .

Go Fish


talepædagoger kan udvikle aktiviteter for at hjælpe eleverne med at opnå deres mål i løbet af julen . Den SpeechTX hjemmeside indeholder mange lege og aktiviteter for terapeuter at bruge i løbet af ferien . " Go Fisk " er et traditionelt kortspil at de fleste børn ved, hvordan man spiller . Talepædagogen udskriver et sæt af julen som tema billedkort for spillet . Hun skærer kort i halv i midten , før du spiller spillet med eleverne . Kortene er gået jævnt ud mellem de to spillere . Den første spiller starter og stiller spørgsmål som , " Har du den øverste halvdel af krans ? " Hvis den anden spiller har det , svarer han , " Ja , jeg gør ", og giver kortet til den anden spiller til en kamp . Spillet fortsætter, indtil alle kampe er lavet .

Scavenger Hunt


Mange studerende elsker at deltage i jule- tema aktiviteter , når de arbejder med deres talepædagog . I denne skattejagt , tilpasset fra Speaking of Speech hjemmeside , begynder terapeuter ved at skabe en ferie-tema scene ved hjælp af elementer fra et billede kort . Poster omfatter Santa , en strømpe , en slæde , en alf og en skorsten . Terapeuterne også andre punkter på brættet for at skabe et nuanceret billede , der ligner en "Hvor er Waldo ? " scene . I løbet af taleundervisning tid , får den studerende et billede kort gitter med et sæt af julen billeder at finde. Hver gang de finder et billede , studerende reagere med : "Jeg har fundet nissen "eller " Jeg har fundet den snemand . " Hver gang den studerende finder et emne , de farver i billedet på deres net . Denne aktivitet fortsætter , indtil alle billeder er fundet .

Christmas Koncentration


Tale studerende praksis mål af ordforråd og artikulation ved at spille spil under taleterapi . Julen Koncentration er beskrevet på Apropos Tale hjemmeside . Terapeuten begynder med at lave to laminerede kopier af billedkort . Når den studerende kommer for lektionen , alle kort blandes og placeres med forsiden nedad på bordet . Den studerende vender to kort til at prøve for en kamp . Hvis han får en kamp , skal han sige en sætning højt bruge ordet i en sætning . Hvis læreren får en kamp , vil hun også sige en sætning med billedet som et kriterium til den givne sætning . Spillet fortsætter indtil alle kort er matchet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------