Position: sygdoms > 9 >

magnesiumcarbonat & diarré

   Magnesiumcarbonat er en form af mineralet magnesium , et naturligt element . Det er vigtigt for en lang række menneskelige kropsfunktioner , herunder knogle udvikling og muskeltonus , derudover kan det også tages oralt i tillæg form at lindre hjerte brænde og fordøjelsesbesvær . Men når alt for meget indtages gennem mad eller supplerende former , kan magnesiumcarbonat forårsage diarré og mavekramper

Funktion


magnesiumcarbonat . virker i kroppen i koncerten med calcium til at forvalte celle funktion i muskler . Calcium fremmer stivhed og stivhed , mens magnesiumcarbonat fremmer væv afslapning og glathed . Når kroppen har de nødvendige forholdet mellem calcium til magnesiumcarbonat (2:1) , ordentlig muskel rytmer forekomme, især i fordøjelseskanalen . Men når alt for meget magnesiumcarbonat indtages gennem mad og kosttilskud , musklerne i fordøjelseskanalen bliver for glat og afslappet , hvilket mad at passere hurtigt igennem og blive elimineret som diarré .

Overvejelser


magnesiumcarbonat er fundet i en række almindelige fødevarer og findes i særlig høj koncentration i den veganske og vegetarisk kost . Kostvaner , der er rige på disse fødevarer , uden gratis mængder af fødevarer eller kosttilskud , der indeholder calcium kan føre til diarré . Sådanne fødevarer omfatter spinat , broccoli , majroer , grønne bønner og en række af frø som hør og solsikke .

Forebyggelse /Solution


For at mindske eller forhindre diarré forårsaget af magnesiumcarbonat , kan en individuel begrænse indtaget af magnesium-rige fødevarer eller øge mængden af calcium rige fødevarer , de indtager . Nogle gode eksempler på calcium rige fødevarer omfatter mælk , ost , yoghurt , navy bønner og appelsiner . En anden mulig løsning er at tage et calciumtilskud , National Institutes of Health sæt dagpengene for calcium ved 1. 000 mg . En endelig løsning til at mindske eller forhindre diarré forårsaget af magnesium -carbonat er at tilføje et dagligt fiber supplement til langsom passage af afføring gennem tarmsystemet.

Advarsel

Det er vigtigt ikke helt at fjerne magnesiumcarbonat fra den daglige kost fordi det bidrager til en masse vigtige fysiske funktioner . De farer magnesiumcarbonat mangel omfatte kvalme , svaghed , træthed , vægttab , muskelsammentrækninger , muskelkramper og unormal hjerterytme . Lav magnesiumcarbonat niveauer kan også reducere mængden af kalium i blodet , hvilket kan medføre yderligere helbredsproblemer .

Potentielle

Mens magnesiumcarbonat kan forårsage diarré , når alt for meget er indtaget , det er et værdifuldt mineral , som ikke bør undgås på grund af dets potentiale til at forårsage løs afføring . Magnesiumcarbonat kosttilskud ( i vitamin form ) er ofte anbefalet af alternative beføjelse specialister som en kemisk-fri behandling for søvnløshed , forstoppelse og muskelømhed . Det er også ofte taget på en regelmæssig basis af bodybuildere og andre professionelle sportsfolk til at forhindre muskelkramper efter træning . Før du tilføjer eller fjerner magnesiumcarbonat i din kost , rådføre sig med din læge for yderligere rådgivning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------