Position: sygdoms > 9 >

øreflipperne og hjertesygdomme

   Du har måske hørt , at en markant stigning på tværs af din øreflip er en indikator for, at du er mere tilbøjelige til at have et hjerteanfald . Før du kører til spejlet for at tjekke din øreflipperne , informere dig om de faktiske omstændigheder omkring øreflipperne og hjertesygdomme

Historie


Ifølge UAB Medicin hjemmeside , i 1970'erne , Dr. William Elliot først foreslog en forbindelse mellem en diagonal folder i øreflippen og hjertesygdomme . Elliot rapporteret i " The American Journal of Medicine " , at af 1. 000 mennesker , han studerede , 74 procent , der havde øreflip folder også haft koronararteriesygdom . Firs-fire procent af mennesker uden øreflip folder havde ingen koronararteriesygdom . Der var ingen forbindelse mellem dem, der øreflip folder og enhver livsstil risikofaktorer såsom rygning . Ligeledes var der ingen forbindelse mellem øreflip folder og allerede eksisterende medicinske tilstande , der kan forårsage koronararteriesygdom .

Identifikation


Du kan fortælle , hvis du har en øreflip krølle ved blot at kigge i spejlet . Ifølge en " New York Times " artiklen , en folder vises som en karakteristisk linje eller " fold mærke " på tværs af øreflippen , det bløde flap af brusk i bunden af dit ydre øre , hvor du kan bære en ørering .

Misforståelser


Bare fordi du har en krølle betyder ikke, du har brug for en bypass i dag . Ifølge den Writing Center på UNC Chapel Hill , er det almindeligt kendt i det videnskabelige samfund , at en korrelation mellem to ting --- for eksempel, at det faktum at de optræder sammen --- ikke nødvendigvis betyder, at der er anledning og involveret virkning . University of Maryland Medical Center Online Medical Reference Encyclopedia påpeger, at ifølge nogle eksperter , øre folder og hjertesygdomme er simpelthen to ting, der kommer med alderen .

Hvis du har en øreflip krølle , og du har ikke for nylig været til din læge til en check-up , eller hvis du har symptomer som smerter i brystet eller åndenød , kan du have grund til bekymring . Fejle på den sikre side og gå se din læge .

Teorier /Spekulation

Ifølge Life Extension Foundation 's hjemmeside , kredsløbssygdomme problemer , der opstår fra hjertesygdom kunne forårsage blodkarrene i øreflippen at bryde sammen , således at væv til krølle . UAB Medicin 's hjemmeside rapporterer, at William Elliot teoretiseret i hans oprindelige værk, der både øreflip folder og åreforkalkning er forårsaget af en reduktion i kroppens elastin , det protein der gør det muligt væv til foråret tilbage , når komprimeret .

Kontrovers

I hendes undersøgelse Debunking forbindelsen mellem øreflippen folder og hjertesygdomme , fandt hudlæge Renuka Diwan en stærk forbindelse mellem øret , som borgerne havde en krølle og den side, hvor de har tendens til at sove . Diwan hævdede , at øreflippen krølle var et resultat af en kombination af aldring og fysisk pres af hovedet på øret , ifølge Dr. W. Gifford Jones i en artikel til "Canada Free Press . "

Forebyggelse /Solution

Hvad enten du har en øreflip krøller eller ej , er det vigtigt at modtage en regelmæssig fysisk undersøgelse fra din læge . Ifølge den Heart og slagtilfælde Foundation online artiklen " De grundlæggende principper for sund spise , " at opretholde en sund kost med friske frugter og grøntsager , fuldkorn og magert protein vil hjælpe med at forhindre hjertesygdomme . Deres top anbefalinger til hjerte-sund levevis featured på deres hjemmeside også regelmæssig motion , undgå rygning og stress reduktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------