Position: sygdoms > 9 >

sund acne behandling

   Ifølge den Nemours hospitalet nettet , som næsten otte ud af hver 10 teenagere beskæftige sig med acne , gør mange voksne . Det bumser kan være grim og irriterende , men der er flere sunde måder at besejre dem . Mange behandlinger er tilgængelige i narkotika butikker , men nogle skal være fremstillet af en læge . De angriber acne årsager og gøre huden mere sund , så bumser ikke kan udvikle

Definition


Acne er en fælles betegnelse for en medicinsk tilstand kendt som acne vulgaris . Mayo Clinic hedder det manifesterer sig i forskellige bums typer . Nogle, som papler og knuder , er solide . Andre, som cyster og pustler , er fyldt med pus . Teenagere er de mest almindelige acne syge , men mange voksne får det også . Kvinder er særligt udsatte på grund af hormonelle forandringer under menstruation eller overgangsalderen.

Årsager


Acne er forårsaget af en overskydende beløb af en naturlig hud olie kaldet sebum . Denne olie er produceret af kirtler i huden , der går op i højt gear i ungdomsårene . Den blander sig med døde hudceller og bakterier . Denne blanding stik hårsækkene og forårsager hævelse og inflammation , hvilket resulterer i bumser . De normalt vises på ansigt og nogle gange på brystet , ryggen og armene . Sund acne behandlinger rettet mod olie , hudceller og bakterier .

OTC Behandlinger


Benzoylperoxid og salicylsyre er to raske acne behandlinger , der er tilgængelige i håndkøb . Benzoylperoxid holder huden sund ved at dræbe acne-forårsager bakterier , ifølge Acne. org information site . Det anvendes som en creme , gel eller hud vaskes , og det forbedrer også hudens tilstand ved udtørring olie . Salicylsyre tændes medicineret puder og klude . Det fremmer hudens sundhed ved at bremse hudens celler udgydelse , og Acne. org forklarer det rydder huden ved at nedbryde de eksisterende bumser .

receptpligtige behandlinger

Aktuel retinoider forebygge acne ved unclogging porer , ifølge den amerikanske Academy of Dermatology ( AAD ) . De har også kæmper eksisterende bumser . Denne sunde effekt er noget opvejes af deres tendens til at irritere huden og gøre den mere følsom overfor sollys . De er en god behandling , hvis du ikke får gode resultater med fælles over -the-counter -produkter .

ALD citerer mundtlige antibiotika som en effektiv måde at dræbe bakterier , hvis aktuelle tiltag ikke virker . Acne behandling kræver ofte en seks -måneders behandlingsforløb . Dosis er aftrappes gradvist hen imod slutningen af denne tidsramme .

Skin Care

Du skal passe din hud korrekt, hvis du har acne . Det kræver særlige foranstaltninger for at holde det sundt . For eksempel kan du ikke vaske det ofte eller krat det , da dette forårsager irritation og flere bumser . Vælg en mild sæbe og vask det ikke mere end to gange om dagen, Mayo Clinic rådgiver . Vask dit hår regelmæssigt, og binde det tilbage, så det ikke hænger mod din ansigtshud , og undgå stramt hatte eller tøj , der rører dig i områder , hvor du har tendens til at bryde ud . Undgå at ridse eller pop bumser , eller du kan få en infektion eller permanent ar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------