Position: sygdoms > 9 >

synvec for smerter i knæet

   Knæsmerter er en af de mest almindelige medicinske klager i USA . Fedme , overanstrengelse , atletik , ulykker og alder bidrager alle mod fordelingen af knæleddet-den største fælles i den menneskelige krop . Fordi skader på fælles aldrig kan være fuldt repareret selv med den bedste teknologi , forsinke knæ-udskiftning , så længe som muligt er det bedste valg for de fleste patienter

Du skal bruge: .
Vitamin B -12 kosttilskud
Calciumcitrat kosttilskud .
Jerntilskud .

Betydning


Knæsmerter kan være ødelæggende . Knæleddet bærer vægten , torsion og tryk hele den menneskelige krop som den bevæger sig , hvilket gør den til en af de mest skade-udsatte områder . Når skaden er sket ved knæleddet , kan det ikke fuldt ud repareret , og i mange tilfælde alvorlige skader kan alvorligt ændre en persons evne til at fungere på en dag- til-dag basis . Synvec , også kendt som Synvisc , som er en ny opdagelse , har vist sig at hjælpe med at lette smerter af en skadet knæleddet , forbedre livskvaliteten for de fleste patienter .

funktioner


Synvec , et stof, der stammer fra kylling kamme , er en naturlig bio-smøremiddel . Væsken sprøjtes ind i knæleddet i løbet af en periode , og den menneskelige krop behandler dem i den fælles , danner et tyndt lag af væske mellem knoglerne i knæet , lette bevægelser og smøre de uslebne kanter , lette smerter og forbedring knæ funktion . Mens de nøjagtige karakter af denne proces ikke er helt forstået , har Synvec vist sig at have en høj succesrate hos patienter, der følger anvisningerne under lægeligt tilsyn .

Tidsramme


Den Synvec injektion kan gives i en dosis . Normalt vil lægen gøre det som en ambulant procedure . Området med injektion rengøres grundigt , og nogle gange en indsprøjtning for at dulme webstedet vil blive givet , da nålen er temmelig stor . Efter Synvec er sprøjtet ind i knæleddet , vil patienten blive sendt hjem for at hvile i ca 48 timer . Anstrengende aktivitet bør undgås, og knæet lov til at absorbere medicinen . Relief varer normalt seks måneder eller mere , og er bemærkelsesværdigt inden for den første uge efter injektionen .

Overvejelser

Synvec er ikke for alle . Kun patienter med fremskreden slidgigt er begrundet i at tage indsprøjtningerne. For patienter med mindre forværring i knæleddet , fysioterapi , vægttab og andre metoder kan forsøgte at lindre smerter i knæet . Synvec er et af de sidste procedurer , der anvendes før en knæalloplastik er lavet for at hjælpe med svære smerter i knæet . En anden overvejelse er omkostningseffektiv . Synvec er meget dyrt . Forsikring er et must for de fleste patienter . Selv da vil det være nødvendigt at være berettiget af lægen for at få omkostningerne dækket .

Misforståelser

Husk at Synvec ikke er en kur for slidgigt . Når skaden er sket af brusk omkring knæleddet , og til knoglen selv , er der ingen faste korrektion . Synvec giver midlertidig lindring for et permanent problem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------