Position: sygdoms > 9 >

tegn og symptomer på brystet sygdom

   Hjem til både dit hjerte og dine lunger , dit bryst er en stor kontrol center for vigtige kropsfunktioner . Dette kan naturligvis give dig legitimt anledning til bekymring, bør du føler tegn eller symptomer, som tyder på sundhedsproblemer i brystet . Forståelse af nogle af årsagerne til fælles bryst-relaterede symptomer kan hjælpe dig reagere passende .

ømme og Tæthed


Ofte kendetegnet ved ømhed , trykken eller generel ubehag , brystsmerter kan indikere forhold så alvorlige som bryst- sygdomme og så ligegyldig som en mild koffein overdosis . Det kan forekomme i kortvarig brister , smertefulde og langvarige episoder eller kronisk angreb over tid . Korte, isolerede perioder med brystsmerter typisk ikke tyder lungesygdomme --- snarere er de forbundet med hyperventilation , angstanfald og passer overdreven energi .
Svær episoder , kan dog advarselsskilte på mere alvorlige problemer , som et hjerteanfald . Selvom dette ikke nødvendigvis udgør en sygdom , er det ikke desto mindre en alvorlig sundhedsrisiko .

Brystsmerter , at dukker tiden kan indikere en alvorlig , langvarig problem , såsom sygdom . Kronisk obstruktiv lungesygdom , for eksempel , er en sygdom i de nedre luftveje og er kendetegnet ved trykken for brystet . Et andet eksempel er koronararteriesygdom , der forårsager følelser af pres og smerte i brystet .

Åndenød


Åndenød er en forholdsvis almindelig symptom på brystet sygdomme og lidelser --- og ikke bare dem, der vedrører dine lunger . Det kan tyde på , for eksempel , koronararteriesygdom , et hjerteanfald eller andre hjertelidelser . Nogle vejrtrækningsproblemer , er imidlertid ikke altid forbundet med lungesygdomme --- for eksempel , hvis du føler dig en intens stigning i smerte , når trække vejret dybt, dette kan være relateret til et ikke-hjerte problem som lungebetændelse eller lungehindebetændelse . Du bør konsultere din læge om eventuelle vejrtrækningsproblemer , uanset om du har mistanke om det er relateret til brystet betingelser .

Burning


Brændende følelser i brystet ofte peger på nogle typer af nerveskader , men kan også være advarselsskilte for alvorlige brystet betingelser . Koronararteriesygdom , for eksempel , kan forårsage brændende fornemmelser inde i brystet . Brændende fornemmelser kan også være en form for angina , en form for brystsmerter , at resultaterne , når hjertet ikke får tilstrækkeligt med ilt eller blod . Det kan endda være et tegn på et hjerteanfald , bør så brændende fornemmelser i brystet aldrig tages let , selv om de kan håndteres.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------