Position: sygdoms > 9 >

uddannelse og træning i mental retardering & udviklingsforstyrrelser

   Uddanne personer med mental retardering eller udviklingsforstyrrelser er væsentligt anderledes , at undervisningen dem uden . Det er ikke bare tempoet , det er det emne. Specialundervisning lærere og forældre enige om, at studerende med mental retardering nyde bedst fra fra dag -til-dag lever færdigheder , selvudfoldelse og egenomsorg

Undervisning


Inden specielle uddannelser , studerende med mental retardering mødes i individualiseret uddannelsesprogram møder , forkortet " IEP . " Forældre , lærere , terapeuter , andre specialister og administratorer mødes for at drøfte den studerendes præstationer . De diskuterer barnets potentiale og mål , drømme og ønsker . Når drøftet , holdet sætter sammen mål for det næste år . Disse møder sker årligt , hvis ikke oftere , så længe som den enkelte med mental retardering er i det offentlige skolesystem . Fuld tjenester varer indtil han er 22 .

Arbejde


Definition mål afhænger af, hvad der er passende og realistiske for hver elev . Et væsentligt handicappet elev kan have et mål for at lytte til 30 minutters klassisk musik en dag , eller modtage 15 minutters massage om dagen . Andre mere velfungerende studerende kan have mulighed for at arbejde i skolens caf¨¦ eller deltage i en kor klasse .

Professionals


Tale-sprog patologer er en fælles ressource for studerende med handicap . Ofte , studerende lære " PECS , "eller " Picture Exchange meddelelse System ", som indebærer anvendelse af kort til at formidle budskaber . De første introducerede kort er grundlæggende . " Badeværelse " eller "vand " eller " udenfor " er tegnet på et kort , med et ord , der beskriver , hvad der er på kortet . Studerende er i stand til at bruge PECS til at angive behov , ønsker og præferencer Som den studerendes brug af kort udvider , antallet af kort vokser . Undertiden kortene er lagt på en nøglering . Andre er organiseret med velcro . Systemer , såsom en måtte på bordet i en kørestol eller på væggen , tjene kan som en påmindelse om dagens begivenheder eller personlig hygiejne , såsom badeværelse tid , er en del af dagen .

Hygiejne

Nogle højere niveau studerende har ikke vist evne til at drage omsorg for sig selv . Handicappede lære at praktisere de grundlæggende hygiejne . Ofte er disse handlinger ofte ikke har lært , fordi forældre og pårørende at finde det nemmere at udføre de opgaver selv , snarere end at undervise den studerende til at gøre det selv . Studerende kan lære at sætte tandpasta på en tandbørste og børste deres tænder . De kan også bruge sæbe til grundigt rene hænder , og at praktisere god badeværelset færdigheder . Især vigtigt mål er menstruation pleje , bryst og testikel eksamener .

musik og kunst terapi

Self-udtryk kan være svært . Musikterapeuter anvender forskellige typer af musik , som kan tjene til at undervise , hvad slags musik er nyttig for afspændingsteknikker og hvad eleverne finde irriterende . Ser man på og skabe visuel kunst har en lignende effekt Elever kan senere bruge disse evner til at styre deres følelser . Ergoterapeuter er også uvurderlig . De lærer fysiske og psykiske udvikling aktiviteter, der kunne hjælpe nogen til at fungere bedre , og i sidste ende få et job . En studerende med cerebral parese kan lære styrke øvelser for at gøre sig mere beskæftigelse. En familie kan lære at hjælpe deres bedstefar med Alzheimers og lære at hjælpe ham være en del af familieaktiviteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------