Position: sygdoms > 9 >

Nexium effekt på cholesteral

   Nexium er en receptpligtig medicin, som anvendes til behandling af syre refluks sygdom , en sygdom , der forårsager kronisk halsbrand . Det kan også bruges til at helbrede skader på spiserør forårsaget af sure opstød . Selv om det har nogle bivirkninger , har det aldrig været knyttet til kolesterol , og synes ikke at påvirke kroppens optagelse af næringsstoffer eller kolesterol

Sådan Nexium Works


Nexium er en protonpumpehæmmer , en type medicin , der nedsætter mængden af syre i maven ved at slukke nogle af syre pumper i celler i maven . Det kan tages en gang om dagen for at lindre halsbrand symptomer. For folk , der har erosive esophagitis , en tilstand hvor en del af slimhinden i spiserøret er blevet slidt væk af mavesyre , kan Nexium tages i 4 til 8 uger til at hjælpe helbrede spiserøret .

Virkning på Cholesteral


Food and Drug Administration rapporter om, at Nexium er blevet testet i en population på 15. 000 patienter på verdensplan . Nogle bivirkninger var til stede i disse kliniske forsøg , men der var ingen effekt på kolesterol bemærkede blandt patienterne testes. Der er ingen beviser for, at Nexium påvirker kolesterol niveauer . Det kan påvirke den måde, hvorpå kroppen optager visse former for medicin , men der er intet, der tyder det påvirker kroppens stofskifte af kolesterol .

Andre bivirkninger


De mest almindelige bivirkninger af Nexium rapporteret i kliniske forsøg vurderet af Food and Drug Administration var hovedpine , mavesmerter , diarré og kvalme . Nexium er godkendt til behandling i pædiatriske populationer , og undersøgelser af disse befolkningsgrupper viste de samme bivirkninger . Der var en bekymring øget risiko for kardiale hændelser blandt brugerne af Nexium og andre protonpumpehæmmere , men FDA 's sikkerhed gennemgang fandt ingen beviser, der forbinder hjertehændelser til Nexium .

Effektivitet

Et seks måneders forsøgsperiode på 375 patienter med sure opstød symptomer viste, esomeprazol , det aktive indholdsstof i Nexium , var effektivt til både at forebygge halsbrand og forebyggelse af erosion af esophageal foring . Når en tilbagefald for esophageal erosion opstod , det var mindre alvorlig og opstod senere hos patienter behandlet med esomeprazol . De bivirkninger noteret i undersøgelsen var generelt milde .

Overvejelser

Som med enhver medicin , er det vigtigt at rådføre sig med en læge om symptomer og for at få en diagnose . Nexium og andre protonpumpehæmmere er generelt en sikker og effektiv med sædvanligvis mindre bivirkninger , men det er op til lægen at afgøre , hvilken medicin der er bedst for den enkelte patient. Proton pumpe hæmmere såsom Nexium ikke har været forbundet med kolesterol , og synes ikke at påvirke den måde kroppen optager kolesterol , selvom de kan forstyrre nogle medikamenter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------