Position: sygdoms > 9 >

alkohol & cephalexin

   Cephalexin er et antibiotikum . Det betyder, at det er et stof , der dræber eller i det mindste bremser væksten af bakterier . Bakterier kan forårsage infektioner , så antibiotika ordineret til bakterielle infektioner . De tilhører den klasse af lægemidler kaldet antimikrobielle stoffer . Dette er en større gruppe af medicin, der indeholder anti-viral , anti-svampe og anti-parasitære stoffer . Læger ofte opfordre folk til at undgå indtagelse af alkohol mens du er på antibiotika eller antibiotika

Myte


Ifølge Steady Sundhedsstyrelsens hjemmeside , det er en myte , at blande antibiotika med alkohol kan være meget ødelæggende . De foreslår , at kun få antibiotika er farlige , når det kombineres med alkohol , og cephalexin er ikke en af dem . Men selv Steady Health har erkendt, at indtage alkohol mens du er på cephalexin kan øge lægemidlets udskillelse sats eller bremse den hastighed , hvormed lægemidlet er brudt ned. Dette kan øge sandsynligheden for en person, der oplever negative bivirkninger undertiden forbundet med cephalexin .

Antibiotika skal undgås når man drikker


Selvom cephalexin må ikke være farligt , når det blandes med alkohol , er det værd at bemærke, at der er antibiotika, bør ikke anvendes sammen med indtagelse af alkohol . Disse omfatter metronidazol , tinidazole , furazolidon , griseofulvin og quinacrine . Disse kan forårsage hjerte problemer og åndedrætsbesvær , når det kombineres med alkohol .

Mulig Effects


Selv om de fleste mennesker kan indtage alkohol , mens De tager cephalexin , i nogle mennesker der kan være bivirkninger . Disse omfatter rødme, kvalme , opkastning og mavekramper . Nogle mere alvorlige effekter kan være kramper , svær hovedpine og hurtig hjerterytme . Ifølge de Mayo Clinic 's James M. Steckleberg , MD , kan disse spørgsmål forekomme i forbindelse med cephalexin alene eller når man drikker alkohol . Når du kombinerer de to , risiko og intensiteten af disse negative virkninger kan øges.

Alkohol og Recovery fra Sygdomme

Hvis nogen er ved at tage cephalexin , er det fordi hun har en infektion . Alkoholforbrug kan nedsætte en persons energi og forsinkelse , hvor hurtigt hun kommer sig fra sygdommen . Derfor , selv om hun er i stand til at kombinere alkohol og cephalexin uden negative virkninger , er det bedst , at hun undgå alkohol indtil hendes helbred forbedres .

Advarsel

Hvis en person er en kronisk alkohol misbruger eller binge drikker , han kan have leverforandringer. Leveren kan nedbryde medicin anderledes på grund af denne . I dette tilfælde kan han brug for en højere dosis cephalexin for at opnå den samme behandling resultat som en person, der ikke misbruger alkohol . Det er også vigtigt at huske , at nogle kolde medicin indeholder alkohol . Kontroller etiketten og undgå disse produkter, hvis du er bekymret for interaktioner med cephalexin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------