Position: sygdoms > 9 >

aloe vera gel & diabetes

   Diabetes er en tilstand, der påvirker kroppens evne til korrekt brug af glucose stammer fra fødevarer . Diabetes årsager overskud af glukose at ophobe sig i blodet og resulterer i en række helbredsmæssige problemer . Diabetes behandlingen typisk omfatter mundtlige eller injiceres medicin , monitorering af blodsukkeret , og sund kost og motionsvaner . Nogle diabetikere kræver insulinbehandling eller organtransplantationer. Forskning i naturlige alternativer har afdækket muligheden for aloe vera som behandling for diabetes , ifølge University of Maryland Medical Center .

Aloe Vera


Aloe er en høj , kødfulde plante med en tyk stof fundet inde bladene . Aloe har en lang tradition for brug og holder stadig sin plads i dag som en af de mest anvendte urter i USA . Almindelige brug af aloe omfatte tilfælde af diabetes , forstoppelse , forbrændinger og andre hud betingelser . Tilgængelige typer omfatter kapsler og tabletter , juice , gele eller aktuelle salver såsom cremer og lotions . Mange kosmetiske produkter omfatter aloe som en ingrediens .

Blod Glucose


Næsten en fjerdedel af diabetikere anvende planter til at behandle deres tilstand . Blandt disse er Aloe Vera den mest almindeligt anvendte i behandlingen af for højt blodsukker , ifølge Wilkes University . En undersøgelse fra 1999 afdækket 10 eksempler i den videnskabelige litteratur , som aloe reduceret både blodsukker og blodlipider niveauer. Nærmere undersøgelse er nødvendig for at klart at definere nytten af aloe i behandling af diabetes , ifølge University of Maryland .

hjertesygdom


Effekten af aloe på hjerte sundhed viser vigtigt at diabetikere , der ofte lider af hjerteproblemer komplikationer som betingelse skrider frem . Aloe sænker det samlede kolesteroltal , triglycerider og low- density lipoprotein , som påvist i en 12- ugers undersøgelse af 60 patienter i 2004 , ifølge Wilkes University .

Dosering

Kliniske forsøg forsker aloe anvendelse i type 2 -diabetes har brugt 1 spsk . af aloe juice to gange om dagen , ifølge University of Michigan . Diabetes er en alvorlig tilstand og dårlig ledelse resultater i livstruende sygdom og sekundære betingelser . Af denne grund bør behandle diabetes med aloe anlægges kun under advisement af din læge .

Interaktioner

Aloe vera interagerer med nogle receptpligtig medicin i nogle tilfælde øge virkningen af medicinen . Glyburide , som er en medicin almindeligt anvendt i diabetes , interagerer med aloe på en sådan måde at sænke blodsukkeret og kontrol triglycerid i blodet . Ved at kombinere aloe med diuretika og nogle hjerte medicin kan potentielt forårsage faretruende lavt indhold af kalium . Altid konsultere din læge, før du tilføjer nogen recept , over -the-counter eller naturlige medicin til din daglige regime .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------