Position: sygdoms > 9 >

ar behandling for sorte mennesker

   Ardannelse er en til tider konstant påmindelse om hudsygdomme , lige fra acne til eksem . Mens mange ar kan behandles til mindst fade i farve og dybde , mørkere hud er vanskeligere at behandle med succes . Desværre er der mange nutidige teknikker til fjernelse af ar finder ikke anvendelse på sorte mennesker . Selv om deres mørkere hud er mere modstandsdygtige over for solen og aldring , skal de henvende sig til alternative måder til at reducere deres ar snarere end simple laserbehandling

Du skal bruge:
håndklæder.
Øredråber .

Laserbehandling


Laserbehandling af ar var indtil for nylig , en mulighed, det var ikke muligt for mennesker med mørkere hud . Men , fraktioneret infrarøde lasere , der har en lang puls er en langt bedre mulighed for sort hud , som er en ny teknologi kaldet Thermage , der udsender radiofrekvenser bølger, stramme ramte områder af huden .

Chemical Peels


Kemisk peelinger brug syrer , undertiden i forskellige kombinationer , og er tilpasset til en patients særlig betingelse , herunder ardannelse . De forsigtigt fjerne det øverste lag af huden til at skabe en glat overflade , uden at den beskadigede hud , der engang var til stede . Udover at behandle ar , er kemiske peelinger meget effektivt i bekæmpelse af mørkfarvning virkningerne af hyper-pigmentering , en meget almindelig hud betingelse for sorte mennesker .

topiske cremer


Heldigvis kan mange tilfælde af mild hud ardannelse behandles effektivt med en af de mange forskellige helbredende cremer til rådighed . En kortison creme kan bruges til at afhjælpe virligio , en hud lidelse, der berører sorte mennesker , der har en stor mængde af pigment i tilfældig skjolder på huden . Udsættelse for ultraviolette stråler , er en fælles behandling for eksem og pityriasis alba , men det er ikke så effektiv på sort hud . Derfor skal pityriasis alba og eksem også blive behandlet med specifikke topiske cremer er ordineret af en hudlæge .

keloide Behandling

Keloider er overgrowths af arvæv , der vises på stedet af en helet plaster på huden . Ifølge Brownskin. com , har sort folk ekstra følsom hud , så ændringer i huden, som f. eks en piercing eller en tatovering vil ofte resultere i en kelloide . Desværre har de en tendens igen , selv hvis de behandles , og kirurgisk fjernelse eller cortison injektioner kan være nødvendig.

systemisk behandling

Systemisk terapi er til rådighed for sorte mennesker , der lider af svære tilfælde af psoriasis . Behandlingen virker i hele kroppen og består i at tage en pille mundtligt eller få en væskeindsprøjtning . Ifølge National Psoriasis Foundation , er systemisk behandling ofte det sidste skridt til patienter, som ikke har responderet enten ultraviolet lys behandling eller topiske cremer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------