Position: sygdoms > 9 >

behandling for leverpletter & skjolder

   Alder spots er ikke meget præcist navn , de er relateret til solen i stedet for alder , og er fælles om lys-flået enkeltpersoner . Alder spots er brune , sorte eller grå pletter på hudens overflade og er også kaldet leverpletter , solpletter og senil lentigo . Ultraviolet sol fører til hudskader , og mens alder pletter er som regel godartet , bør enhver ændring i hudens farve blive tjekket ud af en læge . Der er fem måder at behandle alder pletter og skjolder

Du skal bruge: .
håndklæder.
Øredråber .

laser fjernelse


Alder spots er kosmetiske og forekommer i bunden af hudens øverste mest lag , så behandling skal trænge ind i huden til basen . Laser behandlinger , der lokalisere specifikke hudområder , der er en permanent måde at fjerne alder pletter . Dr. Brian Zelickson fra University of Minnesota Medical School 's Department of Dermatology bemærker, at " Alle har deres egen tærskel for smerter, men typisk laser behandlinger er ikke smertefuld . Generelt mine patienter finde fjerne alder pletter med laser meget tålelig. "

Medicineret Cremer


Medicinsk recept cremer bruges topisk at afblege alder pletter og skjolder , men det kan tage måneder for et synligt resultat . Blegemidler kan gives med en mild steroid og en retinoid , et vitamin A derivat . " Aktuel blegning cremer er normalt ikke godt for blegning enkelte brune pletter , fordi det er umuligt at begrænse cremen til det område, hvor stedet er , " siger Dr. Eric F. Bernstein fra University of Pennsylvania School of Medicine . " Når du 're at forsøge at behandle de enkelte alder pletter , blegning cremer tendens til at blege området omkring pletterne mere end pletterne selv . "

Kryoterapi


Kryoterapi er en behandling , hvor en væske , der fryser ved kontakt anvendes topisk til en alder på stedet . Indefrysningen agent ødelægger mørke pigmenter , så den behandlede hud ser lysere da det heler det . Denne procedure fungerer godt på enkelte pletter . De mest almindelige anvendte kryoteknik er flydende nitrogen , kuldioxid sne og dimethyl ether og propan . Ardannelse er en sjælden bivirkning ved kryoterapi , men blærer og blødning kan forekomme på huden , hvor agenten blev anvendt .

Dermabrasio

Dermabrasio og microdermabrasion inddrage slibe huden, så nye friske hud kan regrow i stedet . "Der er en bred vifte af behandlinger, såsom cremer med slibende partikler , procedurer, som anvender krystaller , som er gået hen over huden med en sugeanordning at slibe huden ned , og der er enheder, der bruger slibende eller diamantbelagt padler , at overfladisk fjerne det øverste lag af huden , " forklarer Dr. Brian Zelickson fra University of Minnesota Medical School 's Department of Dermatology . Bivirkninger kan omfatte nogle rødme og skorpedannelse , men huden skal føle glattere straks .

Kemisk Peels

Kemisk peel behandlinger anvender et lag af syre på huden og er færdig enten overfladisk eller som et medie-dybde skræl . Forskellen er dybden , som syre går gennem lagene af huden, overfladisk syre behandlinger foregår i flere sessioner . Som den kemiske fabrik , kløe eller prikkende fornemmelse kan mærkes , indtil en neutraliserende løsning er anvendt . Som ny hud vokser , er at undgå solen anbefales .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------