Position: sygdoms > 9 >

dårlig embryonale morfologi skyldes sæd

   Sæd test , der indikerer tilstedeværelsen af abnorme sædceller er ikke ualmindeligt , og ikke nødvendigvis dårligt, ifølge Dr. Todd Nippoldt af Mayo Clinic . Selv sædmorfologi påvirker mandlig fertilitet til en vis grad , er det usandsynligt , at deform sædcelle vil have nogen indflydelse på embryoner. Dette skyldes hovedsagelig gameter ( sædcelle ) konkurrence , der sikrer , at kun de sundeste sæd er i stand til at befrugte ægceller

Sund Befrugtning


normale sædceller primært består af to dele : . en ovular hoved og en whiplike hale . Bevægelse af denne hale er , hvad gør det muligt for sædcellerne at svømme gennem passager i den kvindelige reproduktive system og muligvis befrugte et æg . Ægget og sædcellerne smelter på befrugtning og danne en encellede zygote , som vil dele flere gange for at danne en flercellet foster . På et indledende stadium , begynder cellerne i de store kropslige systemer til at differentiere , og derfor egentlig embryonale morfologi er af afgørende betydning for udviklingen .

Sperm Konkurrence


Når menneskelig mandlige ejakulation , et gennemsnit på 280 millioner sædceller er frigjort fra hans krop . Af disse 280 millioner , vil kun én ( eller , i tilfælde af nogle tvillinger , to ) endelig sikring med en kvindelig ægcelle til at danne en zygote , forløberen til et foster . Med andre ord skal 280 millioner sædceller celler konkurrere om at trænge ind i ægceller . Desuden skal sædcellerne overleve i det barske miljø i kvindelige reproduktive system , før en celle er i stand til at befrugte et æg .

Befrugtning


På grund af den enorme mængde af konkurrencen mellem sædceller , har usunde sæd en reduceret chance for succes gødnings ægceller . Fælles sæd abnormiteter omfatte sperm med to hoveder , flere haler , eller andre motilitet spørgsmål . Den normale sædceller vil have en hastighed fordel i forhold til de abnorme celler , og derfor vil være mere tilbøjelige til at befrugte æg til at danne zygoter . Langsom eller immobile sædceller vil være også være mere udsat for den sure forhold i begyndelsen del af den kvindelige kanalen , hvilket i sidste ende vil dræbe sædcellerne .

embryo Morfologi

Hvis tilfældigt en unormal sperm gjorde sikring med et æg celle og vokse ind i et foster , Dr. Nippoldt siger, at der ikke er nogen øget risiko for unormal foster morfologi eller fremtidige fosterskader . Unormale fostre er som regel resultatet af en kromosomfejl , som er lige forventes at forekomme i sæd eller ægget . Benkhalifa og Menezo bekræfter, at kromosom aberration er den væsentligste årsag til dårlig embryonale morfologi .

embryonale udvikling

Hvis et foster var at udvikle alvorlige morfologiske problemer på grund af kromosomfejl ( fra enten sæd eller æg ) , den embryon ville ophøre med at udvikle på grund af utilstrækkelige genetiske information eller udbredt celledød som følge af kromosomafvigelser . Som anført i Sund befrugtning, morfologi er afgørende for udviklingen . Defekte embryoer kan ikke udvikle sig til en levedygtig menneske , og kroppen vil træffe de nødvendige foranstaltninger til at ophøre med yderligere vækst . Fødselsdefekter er et resultat af traume senere i graviditeten eller mindre kromosom ændringer, ikke fra abnormaliteter i den tidlige fase embryonale morfologi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------