Position: sygdoms > 9 >

denervering & Myositis

   Denervering er en ubehagelig tilstand, som påvirker nerverne . Det kan være forårsaget af mange ting , en årsag til denervering kan være virkningerne af myositis på nerveenderne . Dog kan denervering også være en løsning vælges af læger at lindre smerter forårsaget af myositis

Du skal bruge: .
Badehåndklæder
Øredråber .

denervering


denervering opstår, når nerveenderne bliver beskadiget , hvilket medfører en manglende følelse i det berørte område . Denervering sker for en række årsager , og kan også være en bevidst del af kirurgi til formål at stoppe smerter forårsaget af en yderligere medicinsk problem . Det er ofte brugt i behandlinger rettet mod lændesmerter .

Myositis


Når myositis opstår musklerne svulme . Dette kan være forårsaget af sygdom , infektion i muskler og undertiden mangel i immunsystemet . Sommetider Myositis kan forårsage denervering , som det ses i inklusion kroppen myosis , som primært påvirker hænder .

Årsag


Nogle former for myositis få nerverne er knyttet til muskel fiber til atrofi , hvilket betyder, at de spilder væk . Dette medfører et tab af følelse i det berørte område . Dette kan medføre, at folk yderligere skade det berørte område uden at vide det .

Inclusion Body Myositis

Inklusion krop myositis er mest almindelig hos mænd og kvinder over 50 år . Musklerne i hænder , samt arme og ben , bliver beskadiget og fibrene i musklerne begynder at blive denerveres . Dette kan medføre et tab af følelse i hænderne og kan forårsage fødderne til at falde pludseligt , hvilket falder .

Overvejelser

uforklarlige tab af følelse og hævelse af muskler , bør give anledning til bekymring , uanset om de opstår på samme tid . Denervering og myositis kan indikere en meget værre tilstand . Hvis du oplever enten separat eller samtidigt , bør du tale med en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------