Position: sygdoms > 9 >

disc degeneration & osteomyelitis

   De fleste mennesker oplever en vis grad af disken degeneration som de bliver ældre . De fleste mennesker ikke oplever nogen symptomer , men for dem , der gør , behandling er mulig . Risici forbundet med behandlingen , herunder risikoen for at udvikle osteomyelitis

Disc Degeneration


Når en person oplever disk degeneration , den intervertebrale skiver i hendes rygsøjle miste noget af deres vandindhold . Dette bevirker, at diske til at skrumpe og kan føre til øget stress på hendes ryghvirvler . Dette kan føre til fælles degeneration og pres på nerver , hvilket kan forårsage stivhed og smerte . Mens disc degeneration ofte kan styres med medicin og motion , i ekstreme tilfælde , kan spinal fusion kræves i henhold til Chicago Institute of Neurokirurgisk og Neuroresearch .

spinalfusion


Under en spinal fusion procedure , en kirurg sikringer to ryghvirvler sammen . Dette vil stoppe knogler fra gnide mod hinanden og forhindre skader på knoglen og omkring nerver . Når du udfører en spinalfusion at korrigere disc degeneration , en kirurg kan bruge stænger , skruer eller metalplader for at holde ryghvirvler på plads, så de vil vokse sammen korrekt , ifølge University of Maryland Medical Center .

Komplikationer


Et potentielt komplikation til en spinal fusion at korrigere disc degeneration er osteomyelitis , som er en knogle infektion , der kan være enten akut eller kronisk . Det kan give smerter i de inficerede ben , feber , hævelse og en generel følelse af at være utilpas . Det kan også forårsage kulderystelser og smerter i en persons nederste del af ryggen . Det er mest sandsynligt, at forekomme i en person, der havde metalstænger eller nummerplader, der anvendes i hendes spinal fusion .

Behandling

Osteomyelitis behandles først med antibiotika . En patient vil sandsynligvis modtage antibiotika intravenøst og kunne være nødvendigt at tage dem så længe som fire til seks måneder . De antibiotika vil udrydde infektionen i knoglen . I mere alvorlige tilfælde , kunne dødt knoglevæv eller metalplader , der er tæt inficeret knoglevæv skal fjernes operativt , ifølge National Institutes of Health .

Overvejelser

På grund af risikoen for osteomyelitis og andre komplikationer , læger næsten altid prøve mere konservativ behandlinger for skive degeneration , før man anbefaler operation . Hvis osteomyelitis udvikler efter spinal fusion , er det vigtigt , at det er behandlet tidligt og helt . Hele forløbet af antibiotika bør tages , selvom symptomerne forsvinder , før kurset er færdigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------