Position: sygdoms > 9 >

hårtab på et barns

   Årsagerne til hårtab på et barn kan variere fra fysiske forhold til psykiske problemer . Ifølge den amerikanske Hårtab Association ( Ahla ) , " børn hårtab er ansvarlig for cirka tre procent af alle pædiatriske kontor besøg i dette land . " Selv om hårtab kan være ødelæggende for både barnet og familien , har mange behandlinger er blevet vist sig gode til re- voksende hår

Tinea capitis


Sygdommen tinea capitis , eller ringorm i hovedbunden , er den mest almindelige årsag til hårtab for børn . Forårsaget af en overfladisk svampeinfektion , kan det hårtab forskellige i udseende , og det kan tage form af en rund eller uregelmæssig mønster , mens hårene kan opdeles på overfladen af hovedbunden . Ifølge den Ahla , kan tinea capitis behandles med oral svampedræbende medicin , såsom griseofulvin , og Nizoral shampoo til en otte -ugers behandling .

Alopecia areata


Menes at være forårsaget af kroppens eget immunforsvar angriber sine hårsække , børn der lider af hårtab areate har helt skaldet , runde eller ovale pletter , der kan forekomme natten . Et ud af tusind børn har denne lidelse på et givet tidspunkt . Selv om der ikke er nogen kur eller FDA godkendte behandlinger for alopeci areate Mange patienter har fået ordineret medicin , som ikke var oprindeligt designet til denne sygdom ; denne medicin har hjulpet en vis procentdel , der lider af hårtab areate

Trikotillomani


Med . gennemsnitlige alder for debut på 11 , Trikotillomani er en lidelse , der forårsager børn til at trække deres hår fra forskellige dele af deres krop , herunder deres Skalper , øjenbryn og ben . Selv om denne lidelse kan svinge i sværhedsgrad , er det ofte menes at være beroligende for et lille barn , der svarer til tommelfingeren sutte . Årsagerne til Trikotillomani er ukendt, men menes at være forbundet med obsessiv- kompulsiv sygdom , angst og depression . Den Trikotillomani Learning Center hævder , at adfærdsterapi og visse lægemidler bør tages i betragtning ved vellykket behandling .

Telogen Effluvium

Telogen effluvium , en anden almindelig årsag til unge hårtab , er at forlænge den telogen fase af hårvækst , når hårsækken ligger i dvale og er i sidste ende skubbes ud af et nyligt voksende hår . Telogen effluvium forårsager mange (hvis ikke alle ) hårsække til at blive i telogen fase , hvilket resulterer i skaldethed uger senere . Ifølge den Ahla , forskellige begivenheder , såsom høj feber , kirurgi i generel anæstesi kan svær følelsesmæssig angst eller skade udløse telogen effluvium . Efter den stressende begivenhed er overstået , bør børn begynde fuld hårvækst på seks måneder til et år .

Kræftbehandling

Kræft behandlinger , såsom kemoterapi og strålebehandling , kan forårsage hårtab på børn . Mens stråling kan forårsage hårtab i det specifikke , udstrålede område , kemoterapi angriber cellerne i hårsækkene samt celler af kræft , der forårsager hår til at falde ud . National Coalition for Cancer overlevende , at håret normalt gror ud igen inden for et par måneder for kemoterapi er gennemført , selv om det kan være midlertidigt en anden farve eller konsistens end barnets oprindelige hår . Den NCC'erne tror på at planlægge , familier skulle kigge til at købe parykker , hatte eller tørklæder og kontakte barnets skole .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------