Position: sygdoms > 9 >

hvad er årsagerne til tungen huden tags ?

   Der er en række grunde til , hvad der synes at være hud-tags til at blive vist på tungen . De fleste mærker på tungen er godartede og bør ikke være en anledning til bekymring. Imidlertid knuder på tungen kan indikere et mere alvorligt problem , at din tandlæge er nødt til at beskæftige sig med

Skin Tags


Skin tags er forholdsvis almindelige og sædvanligvis forekommer i midaldrende . De menes at opstå , når huden gnider mod huden . En lille vækst på tungen kan være en hud -tag , i hvilket tilfælde det bør være godartede .

Plica fimbriata


Hvad synes at være en hud -tag kan faktisk bare være plica fimbriata . Den plica fimbriata løber langs kanten af tungen . De er frie kant af en fold langs slimhinden . Lejlighedsvis folden stikker ud fra tungen lidt mere på nogle områder , der forårsager hvad der kan ligne hud tags . Det er naturligt og bør ikke angive et mere alvorligt problem .

Mouth Cancer


Hvis det ser ud til at være en hud -tag opstår kun på den ene side af munden , eller er rød eller hvid og smertefri , kan dette være en angivelse af mund kræft . Men de fleste kræftformer normalt vokser på siderne af tungen , og næsten aldrig på toppen.

Forebyggelse

Det er svært , hvis ikke umuligt at forhindre huden tags , og de behøver ikke at blive fjernet , selvom de kan bløde meget dårligt , hvis snit . På samme måde kan fremspring fra plica fimbriata ikke forhindres , og behøver ikke at blive fjernet . Mouth kræft er en alvorlig tilstand , og bør behandles med det samme . Forebyggende foranstaltninger omfatter regelmæssige ture til tandlægen

Overvejelser

Hvis du opdager uforklarlige eller bekymrende vækstrater på tungen , bør du tale med din tandlæge til at sørge for , at du er sikker og for at fastlægge de behandlinger, som kan være nødvendig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------