Position: sygdoms > 9 >

hvad er de behandlinger af støv allergi ?

   Støv er typisk består af allergener, såsom døde hudceller og hår , pollen , stof fibre , pet skæl , affald fra skadedyr og støv . Støv er uundgåelig , og forårsager allergi symptomer hos en stor population af mennesker . Mængden af støv i hjemmet og arbejdsmiljøer kan reduceres , men allergi ofte tilbage. Fordi nogle allergier kan kræve receptpligtig medicin , kan behandlingen kræve pleje af en læge .

Antihistaminer


Immunsystemet af en Allergivenligt kan frigive kaldet kemikalier histaminer efterfølgende at blive udsat for et allergen . Et antihistamin virker mod virkningerne af histamin ved at knytte til celler denne linje i næse og svælg , som svulmer op og lække væske , når en allergen invaderer kroppen . Antihistaminer til oral indtagelse hurtigt behandle løbende næser , nys og ondt i halsen forårsaget af støv allergi .

Decongestants


En Allergivenligt der er plaget af trængsel eller stoppet op næse kan finde dekongestanter , såsom pseudoephedrin og fenylefrin , hjælp . Decongestants sælges over-the-counter og kommer i mange forskellige former, herunder piller og næsespray . Ved at indsnævre blodkarrene i foring af næse og minimere blodgennemstrømning , sprede decongestants hævelse , så luft flow. Da decongestants kan medføre en stigning i blodtrykket , bør patienter med forhøjet blodtryk konsultere en læge før brug .

Steroid næsespray


Et udvalg af steroid næsespray er til rådighed for behandling af støv allergi . Den medicin administreres ind i næsen og reducerer inflammation i næsen væv . Selv om spray er effektiv i clearing tilstoppet passager , kan maksimalt udbytte ikke ses i to uger . Steroid næsespray er kun tilgængelige ved recept . Ved alvorlige allergiske symptomer, kan lægen indgive en steroid skud eller pille at forårsage behandling ind i kroppen hurtigere .

Allergi Shots

Immunterapi , eller allergi skud , er en form for behandling , hvori en patient modtager skud indeholder det allergen , der udløser en reaktion . Størrelsen af allergen er ikke nok til at forårsage en allergisk reaktion , men vil aktivere immunforsvaret . Med hver behandling , bliver immunforsvaret mere tolerant over for allergenet og symptomer mindske . Dette er et godt valg for folk, der er allergiske over for støv, da undgå allergen er næsten umuligt . En læge administrerer skudt og overholder patienter i 30 minutter bagefter at sikre, at ingen bivirkninger forekomme.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------