Position: sygdoms > 9 >

hvad er fordelene ved squalen ?

   Både mennesker og planter naturligt producere organisk molekyle squalen . Men store- købte squalen er sædvanligvis udvundet fra hajleverolie , amaranth frø , oliven , eller hvedekim . I kroppen, hjælper squalen skabe D-vitamin , kolesterol og hormoner . Den varierede anvendelser af squalen gør det til et værdifuldt stof .

Kræftforebyggelse


En 1997-undersøgelsen af Harold L. Newmark offentliggjort i Cancer Epidemiology , Biomarkers og forebyggelse ", konstaterede, at squalen kan afbryde kræft vækst ved at hæmme DNA fra at producere kræftceller . Den høje squalen fundet i oliven og olivenolie kan tegne sig for den minimale kræfttilfælde i regioner som Middelhavet .

fugtighedscreme


squalen er et fedtstof der ligner sebum . Det hurtigt trænger ind i yderste lag af huden og blander sig med andre æteriske olier og næringsstoffer er almindeligt forekommende i fugtighedscreme produkter . En undersøgelse fra 2006 blev offentliggjort i International Journal of Cancer fandt , at squalen forhindrede dannelsen af tumorform hudens celler i mus .

Antioxidant


Fortalere for squalen ofte tout sin anti-oxidant effekt . Anti-oxidanter forbedre hjerte sundhed ved at minimere oxidering , hvilket destabiliserer celler . I en undersøgelse i Farmakologisk Forskning offentliggjort i september 2004, fandt forskerne , at mus, der fik et stof , der fremkalder hjerteproblemer modstået disse vanskeligheder bedre , når de behandles med squalen i deres mad .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------