Position: sygdoms > 9 >

hvad er mini anfald ?

   Mini anfald --- kaldet petit mal eller absencer --- er en form for epilepsi , der kan behandles med medicin . De fleste mennesker ville ikke mærke nogen, der har en mangel beslaglæggelse , fordi der ikke er nogen uregelmæssige bevægelser , bare en stirre og måske nogle øvre låg trækninger . stigmatiseringen af epilepsi har plaget mange syge gennem årene , men her er mennesker , der ikke lod det holder dem tilbage , herunder Charles Dickens , Vincent Van Gogh , Michelangelo og Agatha Christie

Symptomer


absencer indebære et tab af bevidsthed om øjnene er åbne , og lågene kan flutter . Disse typer af anfald kan nemt ignoreret, fordi de ikke skaber nogen reelle problemer . De kan vare 10 til 30 sekunder og kan forekomme flere gange på en dag . De normalt vises , når en person sidder stille og roligt .

Der er farer , der kan opstå under en beslaglæggelse afhængig af hvad personen gør på det tidspunkt . Svømning eller cykling kan give problemer , hvis en person har et anfald, mens der deltager i enten aktivitet .

Krampeanfald kan komme ud på ved hjælp af hyperventilation og fotosyntese , selv om den største årsag er at undlade at tage ordineret medicin .

Betingelsen normalt starter i barndommen og kan forblive gennem livet eller forsvinder i voksenalderen .

Diagnose


Under en historie af patienten og familien er en af de første skridt i at diagnosticere anfald , fordi de kan være arvelige . De kan også være forårsaget af en hjerneskade eller visse sygdomme som aids , malaria og meningitis .

neurologen bruger diagnostiske udstyr, der forhåbentlig giver ham et endeligt svar . En elektroencefalograf ( EEG ) bruges til at overvåge elektriske impulser i hjernen . Andre tests , som kan være nyttige , er computertomografi ( CT ) scanninger af hovedet , og en magnetisk resonans imaging ( MRI ) . Nogle blodprøver kan også være gavnligt .

Årsager


Under et anfald den elektriske aktivitet i hjernen bliver uberegnelige og unormal . Der er mange ting, der kan fremkalde epileptiske anfald. Hos spædbørn , kan de være resultatet af en misdannelse , der ramte hjernen eller en fødsel skade . Autoimmune sygdomme , infektioner , tumorer , metaboliske lidelser som hyperglykæmi og medicin kan fremkalde epileptiske anfald. Nogle årsager er fortsat ukendt .

Behandling

absencer behandles med medicin . Anti-beslaglæggelse medicin kan forårsage allergi symptomer såsom hududslæt . Justeringer af dosis kan ske i henhold til sværhedsgraden af allergi , og den virkning, at medicin har på anfald .

Prognose

Medicin er den eneste behandling på dette tidspunkt for absencer og har haft succes med at eliminere symptomer . Der er ingen kur , men behandlingen gør det muligt for patienten med denne lidelse at leve et normalt liv og deltage i normale aktiviteter .

Forskning bestræber sig på at finde årsager ved at kigge i gener . I nogle studier har børn vist sig at have færre anfald spise en højt fedtindhold kost, der er lav i kulhydrater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------