Position: sygdoms > 9 >

hvordan man kan kombinere miralax & Nexium

   Medicin har ofte barske bivirkninger og farlige interaktioner , når de bruges sammen . Patienter, som rådes til at tage to forskellige medikamenter kan blive bekymret for potentielt farlige interaktioner . MiraLax og Nexium er to medikamenter , der undertiden kombineres til at håndtere gastrointestinale problemer . De vedrører to forskellige problemer : MiraLax bruges til forstoppelse og Nexium bruges til GERD , eller gastroøsofageal reflukssygdom
1 .
Fortæl den læge i anden medicin , når den anden er tilføjet . En læge ser flere patienter om dagen , og kan begå fejl . Patienten har brug for at minde den læge i alle de medikamenter , som de træffer for at undgå interaktion og sikre , at lægen ved en passende dosering for den anden medicin for at undgå problemer .
2 .
Tag den medicin , som de er foreskrevet . Dette er ikke kun vigtigt for at undgå problemer med medicin interaktioner , men også for at undgå overdosering .

3 .
Tag medicin på passende tidspunkter som foreslået af en læge . En læge kunne antyde , at en medicin skal tages om morgenen , mens den anden er taget om natten eller andre lignende planer . Tag den medicin som lægen foreslår , når man kombinerer MiraLax og Nexium .
4 .
Hold øje med tegn på overdosering eller allergiske reaktioner . Begge medikamenter kan have alvorlige problemer , hvis allergiske reaktioner eller overdosering . Fordi medicin ikke er kendt for at interagere , er der ingen grund til at kigge efter tegn på medicin interaktioner , der er farlige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------