Position: sygdoms > 9 >

hvorfor kirurgisk ar klør ?

   Operationsar er en almindelig bivirkning efter at være undergivet invasiv kirurgi . Samt nogle gange skade en persons selvtillid og gør dem til at føle ulykkelig , kan kirurgiske ar også kløe i lang tid efter operationen . Dette er en naturlig del af ardannelse og bør ikke være en grund til alarm

skorpedannelse


ar er en del af helingsprocessen . Når et snit er lavet i huden under operationen blodet , der er udsat i såret koagulerer , der danner en sårskorpe over såret .

Healing


Nedenunder denne dækning , kollagen fibre i huden spredt over såret , rekonstruere huden . Fornemmelser af kløe kan begynde på dette punkt . Når den skurv falder den nye hud nedenunder vil være rødt og hævet . Men dette betyder ikke , at såret helt er helet .

Scars


Når sårskorpe er gået , den røde og rejste huden bliver en kirurgisk ar , en hævet del af huden, der måske eller måske ikke blive misfarvet . Under ar den helbredende proces er stadig i gang , hvilket medfører en kløe fornemmelse , og kan tage år at helt helbrede , afhængig af faktorer som den person , placering af arret og sværhedsgraden af de afskårne .

Kløe

De fleste mennesker oplever fornemmelser af kløe , mens kirurgisk snit er helbredende . Dette skyldes, at nerveender omkring snittet bliver udløst , da det heler . Fordi kløe fornemmelse er , at der forvoldes under huden , kan behandlingen være vanskelig.

Overvejelser

fugtighedscreme kan hjælpe med at køle en klør. Men i tilfælde af kirurgiske ar dette kan ikke nødvendigvis blive en succes , på grund af deepness af kløe i huden . Hvis du har en uoverskuelig kløe , som varer konsekvent i over en uge , bør du tale med din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------