Position: sygdoms > 9 >

implantater til depression

   Depression er en alvorlig sygdom, der rammer ikke kun sindet , men kroppen også. Det kan forstyrre kroppens evne til at udføre almindelige daglige funktioner som at spise , sove og tænkning. Ifølge Novant Sundhed , lider omkring 19 millioner amerikanere fra klinisk depression i et givet år . Mange med depression reagerer ikke på traditionelle behandlinger . Heldigvis har medicinsk teknologi gjort adskillige gennembrud i implantatbehandling , der kan hjælpe disse patienter .

Vanskelige Depression


Vanskelige depression er den mest alvorlige tilfælde af depression , som ikke kan behandles med konventionelle metoder som anti-depressiva , psykoterapi eller elektrochok -behandling . Ifølge den mentale sundhed hjemmeside , sundt sted " en anslået 30 procent af deprimerede patienter er behandlingsresistente . " I maj 2003 gennemgik seks patienter en ny kirurgisk procedure, hvor en implantat var placeret i hjernen til at forbedre den generelle stemning . Selvom to patienter, som ikke blev bedre , fire viste dramatiske forbedringer .

Deep Brain Stimulation


Ifølge Psych Central , det område af hjernen menes at være relateret til depression er kendt som Brodmann Area 25 . Dyb Brain Stimulation indebærer implantation af elektroder dybt inde område 25 , justering af de væv i håb om at genoprette hjernen til at fungere som normalt. Elektroderne forbliver i hjernen , og ledningerne er gevind ud af kraniet og ind under huden på forsiden af brystet i en lille batteri , der styrer konstant , men svag , stimulation . Mængden af stimulation er skræddersyet til patienten og er baseret på sværhedsgraden af tilstanden og bivirkninger af behandlingen .

Deep Brain Stimulation er stadig i sin tidlige stadier af forskning . Den amerikanske Food and Drug Administration har ikke godkendt den som en behandling for depression , selv om det er godkendt til Parkinsons sygdom .

Vagus Nerve Stimulation


Vagus Nerve Simulation ( VNS ) er et implantat til behandling af kroniske , svær depression . Oprindeligt en behandling for epileptiske patienter blev VNS fundet at ændre stemninger af patienter med depression .

I 2005 godkendte FDA VNS til behandling af genstridige depression hos patienter, der har lidt af betingelserne for mere end to år . Implanteret i brystet , er ledninger fra en pulsgenerator gevind under huden til venstre vagus nerve i nakken . Enheden typisk sender 30 sekunder af elektrisk stød til hjernen hvert femte minut , hvilket skaber en reaktion , der kan forbedre den generelle stemning af patienten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------