Position: sygdoms > 9 >

japanske kvinder & osteoporose

   Knogleskørhed er en sygdom, almindelig hos kvinder tidligere alder af overgangsalderen . Det indebærer en gradvis tab af calcium fra knoglerne , hvilket gør dem mere skrøbelige og mere tilbøjelige til at bryde . Hofte og ryghvirvler frakturer er almindelig hos kvinder med osteoporose . Konventionel visdom tyder på, at et højt calcium kost kan forebygge knogleskørhed , men kvinderne i Japan , hvor lidt calcium forbruges , har overraskende lav denne sygdom

kalciumindtag


Ifølge Better Bones , har den gennemsnitlige japanske calcium indtag netop steget til 540 mg dagligt . Den anbefalede daglige calcium forbrug til post-menopausale kvinder i USA er 1. 200 mg dagligt . Hvis calcium var den eneste faktor i nedsat knogletæthed , ældre japanske kvinder ville lide under mere frakturer end amerikanerne . Men den hoftefraktur sats for Japan er ca halvdelen for den amerikanske

Motion


vægtbærende motion, såsom vægtløftning , hoppe eller løbe , anbefales at forbedre den funktionelle styrke ben og hjælpe dem beholde tæthed . Ifølge Partnerskab for kønsspecifikke Medicin ved Columbia University , kan en af årsagerne japanske kvinder har færre hoftefrakturer være deres vane at sidde på gulvet . Behovet for at komme op og ned i løbet af dagen kan give den slags vægtbærende motion , som styrker knoglerne .

traditionelle kost


Mens den traditionelle japanske kost er lav i calcium , kan det indeholde andre fødevarer at mindske virkningerne af osteoporose . For eksempel indeholder gærede sojabønner , kaldet natto , en stor mængde af et stof kaldet menakinon -7 . Ifølge Journal of Nutrition , har kvinder , der spiser natto regelmæssigt en højere hip knogletæthed end kvinder der ikke gør. Jo oftere de indtager natto , jo større tæthed .

Estrogen

Lav østrogen niveauer er ofte skylden for osteoporose , men de kan ikke direkte korrelerer med denne sygdom , enten . Ifølge Bedre Bones , japanske kvinder har tendens til at have lavere østrogen niveau end kvinder, der bor i USA , men bevarer en lav hoftebrud sats . Selv i hvide amerikanske befolkning, er tidspunktet for største knogletab ofte en af højt østrogenniveau .

Overgangsalderen

En af nøglerne til forskellen mellem de japanske kvinder og amerikanske kvinder, når det kommer til osteoporose , kan ligge i deres overgangsalder oplevelser . Satser for østrogen-relaterede sundhedsproblemer er generelt lavere i Japan . I McGill University 's undersøgelse fra 1994 Overgangsalderen i kulturel kontekst, rapporterede japanske kvinder færre overgangsalderen symptomer end deres amerikanske kolleger , og nogle rapporterede slet ingen . Hvis japanske kvinder , enten på grund af livsstil eller genetik , har en mere gradvis overgangsalderen , kan de ikke lider af den samme grad af knogletab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------