Position: sygdoms > 9 >

kukui nøddeolie for acne

   Der er så mange acne behandlinger på markedet, at det kan være svært at vælge en , der virker . En rute til bekæmpelse af acne , ville være at bruge et naturprodukt . Kukui nøddeolie arbejder sammen med kroppens naturlige helbredende processer og er ofte brugt på mennesker , der lider af acne . Det er naturlige ingredienser gør det let at trænge ind og fugter huden samtidig beskytte det

Kukui Plant


Kukui er den tilstand træ Hawaii . Den kukui olie kommer fra den runde nødder af træet . Træet kan blive op til 80 meter høj med brede , spredning filialer . Et øgenavn for Kukui træet er Candlenut fordi der i gamle Hawaii , blev møtrikkerne belyste der skal bruges som stearinlys . Træerne vokser i den nederste skråninger af Hawaii vulkaner . Barken af træet er rig på garvesyre og bruges til garvning af læder huder , bevare fiskenet og som tilsætningsstof til vin .

Origins


Det kukui Træet blev indført til Hawaii af polynesiske bosættere . Hawaiian babyer var salvet med kukui olie som beskytter mod sol og salt . Det blev også brugt som en massage olie til royalty . Hawaiianerne også behandlet hud irritationer , sår og forbrændinger med olie . Det er for nylig blevet kendt for sin hudpleje attributter til verden udenfor Hawaii .

Kukui Olie


Kimen til kukui nødder hold kukui olie . Olien er lugtfri med en lys gul farve . Den indeholder vitamin A , C og E samt 78 procent af oliesyre , seks procent af palmitinsyre og 19 procent af linolsyre , som alle kan hjælpe beskadiget hud og giver fugt . Olien har en holdbarhed på 12 til 14 måneder og bruges til kosmetiske formål alene.

Acne Treatment

Kukui bruges til behandling af hudlidelser såsom acne , fordi det har en hurtig absorptionshastigheden ind i huden . Det er i stand til at trænge dybt ind i huden lag og indeholder også vitaminer og anti-oxidanter , der beskytter huden . Det betyder ikke blokerer porerne eller føler fedtede på huden .

Ansøgning

Kukui olie er typisk tilsættes andre hudplejeprodukter , såsom fugtighedscremer og cremer . Tilføj et par dråber til din ansigtsbehandling fugtighedscreme for at hjælpe med acne behandling . Den kan bruges alene , gnedet ind i huden , men meget sparsomt . Når de er tilføjet til din hudpleje produkt , bør olien ikke udsættes for høje temperaturer eller varme . Olien kan findes på det lokale kiosker og online forhandlere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------