Position: sygdoms > 9 >

laks & hepatitis C

   Der er måder at behandle Hepatitis C naturligvis med kost . Hepatitis C er en sygdom , der involverer nedsatte niveauer af vigtige vitaminer , som hjælper med at forhindre kroppen i at generere nødvendige modstande , sygdommen rammer især den funktion af leveren . Forbruget af fisk , og laks i særdeleshed , bestemmer afgørende elementer, der ellers ville være forårsaget af sygdommen

Hepatitis C


Hepatitis C rammer mere end 100 mennesker verden over . Det er en faldende sygdom, der kan være årsag til leversygdom samt diabetes . Hepatitis C i dårlig stand , og hvis dårligt behandlet , kan medføre skrumpelever og leverkræft . Det er en sygdom , der er reguleret af kost og forbrug af daglige kemikalier . Klinisk behandling er tilgængelig med en omtrentlig 50 procent succesrate i clearance af sygdommen , men en ordentlig kost er et dagligt syn på genopretning , uanset metoden.

Kost


Hepatitis C-patienter bør undgå forarbejdede fødevarer , rødt kød , alkohol og toksinvåben -loaded fødevarer . Fedtinfiltration ( fedtlever ) er almindelig hos patienter med hepatitis C , og det er vigtigt at undgå fed mad , transfedtsyrer . Laks er en af de mest afrundede fødevarer til Hepatitis C lider på grund af dens høje proteinindhold og antioxidant niveauer , og fordi det er et lavt fedtindhold og giftstoffer . Laks er også højt indhold af omega -3 fedtsyrer , som giver energi og hjælper med at reparere leveren . Da sygdommen påvirker leveren væsentligt , er det afgørende for forbruge -toksin-fri kød og grøntsager .

Fordele ved Salmon


Laks er lav i kalorier og mættet fedt . Ligesom alle fisk er laks højt proteinindhold . Den indeholder unikke gavnligt fedt kaldes omega -3 essentielle fedtsyrer . Disse fedtsyrer der ikke forekommer naturligt i det menneskelige legeme , og derfor skal være modtaget fra fødevarer . Disse fedtstoffer styrke kredsløbet og opbygge immunsystemet . Selen er en anden ejendom af laks , der reducerer risikoen for leverkræft .

antioxidantniveau

Niveauer af antioxidanter såsom glutathion , vitamin A , vitamin C , E-vitamin og selen er lavere hos personer med hepatitis C. Forbruget af laks øger disse niveauer og er til gavn for genopretning af leveren hos patienter . Glutathion er et protein antioxidant i leveren , der hjælper med afgiftning og immunforsvar . Det protein , som laks hjælper med at genoprette disse niveauer samt beskytte leveren og andre vitale organer fra vævsskader forårsaget af svage indhold af vigtige vitaminer .

Kardiovaskulære Fordele

Forbruget af fisk som tun og laks , med Omega -3 vitamin , forhindrer uregelmæssig hjerte aktivitet og reducerer risikoen for blodpropper . Et af de vigtigste faktorer i behandling af Hepatitis C er regelmæssig hjerte aktivitet at mindske kropsfedt . Kropsfedt og inaktivitet øger chancerne for, at Hepatitis C vil resultere i mere alvorlige problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------